Kicsit tudatlan vagyok. A dokim azt mondta, hogy a ciklus 22. napján menjek vérvételre de ez vasárnap, most menjek a 20. vagy a 23. napon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 09:05
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit, hogy mennyire kell pontosnak lennie. Ha azt mondja, hogy nagyon, akkor tuti, kitalálja azt, h az osztályán megdumálja a nővéreket, h vegyék le neked. Sürgősségi labor még hétvégén is működik.
2/5 anonim válasza:
Hány vérvételed lesz ebben a ciklusban? Kettő vagy három? Mert ha kettő, akkor azt úgy szokták, hogy az első vérvétel a ciklus 3-5. napjáig jó, a második pedig 21-24-ig. Úgyhogy szerintem jó, ha hétfőn mész.
3/5 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy ha hétvégére esik, akkor a közelebbi munkanapon menjek.
4/5 A kérdező kommentje:
Egy vérvétel lesz,nem akartam a dokit felhívni de pont most voltam fogászaton és össze futottam vele.Azt mondta jó a 20. és a 23. nap is.Köszönöm nektek a válaszokat.
2011. ápr. 5. 16:14
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam,mint Te,de Én akkor rákérdeztem a dokimtól,azt mondta,hogy le fogja vonni a véreredményemből a következtetéseket,akkor is,ha nem pont azon a napon megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!