Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 3. napi vérvételre...

Ciklus 3. napi vérvételre kell mennem. Mi van ha pénteken jön meg? Mikor menjek, hétfőn még nem késő? Vagy pénteken?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hétfőn menj, ha pénteken jön meg, mert az első napon nem fogják megcsinálni. 3-5 napig lehet menni, nekem múlthéten vettek vért az 5. ciklusnapomon!
2010. dec. 15. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is megyek vérvételre. Nem tudjátok mikor lesz kb eredmény?
2010. dec. 15. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nekem szerdán délben levették a vért+pisi, és csütörtök reggel már mehettem az eredményért!
2010. dec. 15. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Köszi :)

És milyenek a jó értékek?

Nekem most volt a 22. napi és progeszteront néznek.

A 3-5 napon mit néznek?

2010. dec. 15. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy fogalmam nincs, hogy mit néztek, én annyira nem értek hozzá. az biztos, hogy a normál értékek is fel voltak tüntetve a leleten, hogy mettől-meddig jó az eredmény. Nekem minden ok, hála Istennek.Remélem érted, mert lehet egy kicsit bonyolultan fogalmaztam!
2010. dec. 15. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
A 3-5. napon a peteéréssel összefüggő hormonokat néznek: LH, FSH, prolaktin stb.
2010. dec. 16. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi nektek a válaszokat !
2010. dec. 16. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Péntek délután jött meg igy mindenképpen hétfőn megyek.
2010. dec. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!