Az előző ciklusom 31 napos volt, mikor kezdjem el ebben a ciklusban az LH-tesztet? 12. körül?
Szia, köszönöm a válaszod!
Régen mindig 35-40 napos volt, aztán 8 hónapja teljesen leállt a ciklusom, 2 hónapja kiderült, hogy valószínűleg a magas prolaktinszint miatt. Kaptam rá gyógyszert és végre megjött magától a 31. napon, viszont a hőgörbém alapján nem egyértelmű, hogy volt-e a peteérésem. Teszteltem a 16. naptól, de végig negatív lett a teszt.
Szóval nem tudom, hogy mi van...
Akkor kezd a 13.nap környékén. HA teheted, menj el ultrahangra, az biztosabb és ott azt is látják, hogy megfelelő méretű-e stb.
Sok sikert!!
Szia, köszi ismét a választ! :)
Azt mondta a doki, hogy 2-4 hónapig még normális, ha nincs peteérésem, de utána vissza kellene állnia. Még ezt a hóapot megpróbálom LH-teszttel, ha nem sikerül elcsípni vagy nem lesz peteérés, akkor elmegyek UH-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!