A terheségi tesztet közösülés után menyi idővel lehet elvégezni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 9. 12:45
1/6 anonim válasza:
A tesztet a vérzés elmaradása (vagy vérzés) után legalább 4-5 nappal lehet elvégezni.
2/6 A kérdező kommentje:
és ha kiderül hogy terhes vagyok???
2008. febr. 9. 13:02
3/6 anonim válasza:
Én olyan tesztet vettem a patikába ami a legutóbb védekezés nélküli együttlét után 19 nappal elvégezhető!Nagyon ponntos!Ha jól emlékszem 1600 Ft volt!Legérzékenyebb teszt!
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget non ki vagyok....
2008. febr. 9. 15:02
5/6 anonim válasza:
Ha kiderül hogy terhes vagy, akkor döntened kell. Legjobb ezt a fiúddal is megbeszélni. Vagy vállaljátok a babót, vagy el kell menned abortuszra. Sajnos más lehetőség nincs a terhesség megszakítására. A döntést a 12. hét előtt meg kell hoznotok, mert a 12. hét után már csak egészségügyi indokkal végeznek terhességmegszakítást.
Amúgy ha megtartod, akkor sem muszáj magad felnevelned. örökbe is adhatod. Ma már lehetőség van a nyitott örökbeadásra is. Vagyis nem muszáj végleg elszakadni a babótól. Megismerheted kihez kerül, sőt tarthatjátok a kapcsolatot utána is. Olyan lehetsz a baba életében mint egy távoli rokon. Vagy a család barátja.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok én ren vagyok ! bár nembiztos h ideilö a válasz . de én kérdezni szeretnék! voltam én is aktivan védekezés nélkül a volt páromal menszesz ellöt s után . lehetek e terhes. 1 hete fáj a hasam de még a következö menszesz nem volt meg. igyis megtudhatom h terhes vagyok e ? a szagokra én is érzékenyebb vagyok s kicsit fáradékonyabb. de eddig még nem tudtam teherbe esni. mert van egy ugynevezet betegségem h pco szindroma ami ha kialakul megakadályoza a peteérést , szoval ezért vok bizonytalan . ellöre is köszönöm a segitségeteket . ren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!