Mire utalhat a rózsaszínes folyás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11-12.dpo-n. Tegnap is és ma is rózsaszínes folyásom volt. Nem szoktam barnázgatni mensi előtt, legfeljebb első napon, de akkor estére meg is jön. Szerda-csütörtökre nem várom.
Amennyiben ez már a mensi előjele, úgy ez mitől lehet, hogy már ilyen korán? Sárgatest elégtelenség, egyebek?
2011. ápr. 4. 11:43
11/15 anonim válasza:
Hát ha márc. 24.-e óta nem jött meg, akkor tesztelhetnél megint. Mikor csináltad a tesztet? Próbaképpen mérd meg a hőd reggel hüvelyben, de készítsd oda a hőmérőt, este rázd le, ne kelj fel (szerintem 8 előtt még mindenképpen, én 6-kor szoktam mérni, akkor kelek). Ha 37 vagy afölött, akkor esélyes a baba szerintem. Bár mondjuk jó lenne tudni, hogy mennyi az alaphőd normális esetben, mert van, akinek nem megy 37-ig sem és babás.
12/15 A kérdező kommentje:
Fanny89, mikor csináltad a teszteket? mert 24e már nem most volt, ez már 11 napos késés...csinálj még egy tesztet reggeli koncentrált vizeletből. Ha nega, irány a doki, ha pozitív, akkor meg lehet örülni!! :)
2011. ápr. 4. 15:00
13/15 Fanny89 válasza:
csináltam tesztet múlt hétfőn meg tegnap is. de kipróbálom ezt a hömérős dolgot. bízom benne,amúgy szerintem holnap felhívom a dokimat az a biztos. majd írok. köszönöm a válaszokat:)
14/15 Fanny89 válasza:
Voltam ma dokinál! Sajnos ő is megerősítette h. nem vagyok terhes. Volt februárban egy tüdőgyuszim és több mint valószínű hogy a gyógyszer amit szedtem az kavart be! Úgy döntöttünk a párommal h. elkezdjük a vizsgálatokat, jobb előbb mint később! Ha már itt tartunk, nem tudja valaki hogyan zajlik egy andrologiai vizsgálat? Én bemehetek vele, vagy egyedül kell neki...
15/15 A kérdező kommentje:
Attól függ mit kér az orvos, melyik kórházba mentek. Ahol mi akartuk csináltatni, ott az volt a gyakorlat, mivel nem volt külön helyiség a "mintavételre", így otthon kellett volna mintát gyűjteni és 1 órán belül a kórházba vinni. A legtöbb helyen engedélyezik a megszakításos minta vételt is, van, ahol csak azt fogadják el, ha a férfi "maga nyeri a mintát"...virágnyelven:)
2011. ápr. 6. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!