Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki tapasztalt már kis ovuláci...

Aki tapasztalt már kis ovulációs vérzést, az pontosan mikor volt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Én már 2. napja mérek magas hőt, azelőtt volt ovulációm. És most amikor megtöröltem magamat, a wc papír rettentő halvány rózsaszín lett.
2011. ápr. 3. 19:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

De akkor hogy lehet az, hogy most volt egy kis halvány rózsaszínem a wc papíron??? Hiszen már pár napja túl vagyok az ovuláción! Ezt nagyon nem értem!

2011. ápr. 3. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Én sem értem, néha érdekes dolgokat alkot a biológia.

Legszívesebben azt írnám,hogy már a beágyazódás miatt van pecsételésed!!!De ez még nem valószínű, szerintem korai lenne.

2011. ápr. 3. 20:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is korai lenne még a beágyazódás, azt meg nem hinném, hogy akkor volt ovulációm, amikor leesett a hőm 36,2-re...mert utána csak alaphőmre ugrott vissza.
2011. ápr. 3. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen.Egyetértek veled teljes mértékben.Nyálkahártyát is nézted mikor volt tojásfehérje szerű?
2011. ápr. 3. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem hétfői napon volt tüszőrepedésem, csütörtökön pedig egy kis barnás vérzés.
2011. ápr. 3. 21:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

És neked nem furcsa, hogy utána volt ez a kis pecsét? Vagy szerinted, ez így normális?

Ovuláció előtt volt toj.fehérjés a nyákom, akkor, amikor 36,2 hőt mértem. Ovulációm meg szerintem tuti pénteken volt.

Ma pedig így állok:

[link]

2011. ápr. 4. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!