Aki tapasztalt már kis ovulációs vérzést, az pontosan mikor volt? (Bővebben lent)
Meg most kicsit szúr is jobb oldalt alul a petefészkem környékén amikor megyek...
De nekem nem lehet hogy most van ovulációm, hiszen már 2 napja magas a hőm!!
Ovu teszted nincs véletlen? Szerintem lehet ovulációd.Nekem amikor a fiam fogant 3napig páfrányos képet mutatott a mikroszkóp,azaz akkor volt peteérésem.
Azóta is előfordul,hogy 1 hónapban kétszer van pé.-m.
Normálisan középidőben.és utána 9-10 nap múlva.Babával szerintem simán próbálkozhatsz,mert nálunk így is összejött.
Köszi.
Jajj, az nem lenne jó ha most lenne, mert már túl sűrűn szeretkezünk, és akkor így nem lesz baba megint! :((
Amikorra gondoltam hogy volt ovulációm, akkor 2 naponta voltunk együtt, hogy sikerüljön végre. Remélem, nem most van ovum! :(((
De nem hinném hogy most lenne, hogy lenne most, ha már 2 napja magas hőt mérek??? Ez így lehetetlen!
Nincs ovutesztem, csak hőmérőzni szoktam, és azon elég egyértelmű, hogy már túl vagyok az ovuláción!! És nagyon melegnek is érzem magam már pár napja.
Remélem sikerrel jártatok babaügyben!:)
Szorítok Nektek!Várom a pozitív teszt hírét!
(Én besegítettem E-vitaminnal,ez segíti a peteérést.)
Köszönöm a drukkolást! Nagyon aranyos vagy.
De ugye nem ma lehetett a tüszőrepedésem?
Mert ugye már 2 napja dolgozik bennem a progreszteron, tehát emelkedett a hőm:
Tegnapelőtt lehetett ovulációm, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!