A hüvelyi ultrahangon azt mutatták ki, hogy PCO-s vagyok. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy legyen babánk?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek, aki hasonló cipőben jár írjon, mert kicsit most megijedtem. Köszönöm!2008. febr. 8. 18:50
1/2 anonim válasza:
Én is PCO-s vagyok és én is nagyon szeretnék babát.Jelenleg 2.hónapja clostylbegytet szedek mivel nincsen peteérésem.Ez egy peteérést elősegítő gyógyszer.Elvileg e mellett (ha lesz tőle peteérésem)könnyebben eshetek teherbe.Az első hó-ban nem lett tőle most szedem a 2.adagot várom mi lesz!!!Nem tom neked aki orvos megállapította a PCO-t nem adott semmi gyógyszert?????
2/2 A kérdező kommentje:
Még a nőgyógyásznál nem voltam, csak jövő hét szárdára kaptam időpontot, ezt még csak a hüvelyi uh-on mondták. Elkezdtem utána olvasgatni és kezdek kétségbe esni. Ha tudsz légyszi mondj valami bíztatót. Fel kellett keresned endokrinológust? Más gyógyszert nem kell szedned? Ez már örök életre megmarad?... Már annyi mindent olvastam, hogy összezavarodtam.
2008. febr. 8. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!