7 hetes kismama vagyok. 3 napja vérzek. Ma 1x1 cm-es szövetszerűség jött ki belőlem. Orvoshoz mentem, az UH szerint még terhes vagyok, de hétfőre minden kiderül az orvos szerint. Mit várhatok?
Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 18:34
1/3 anonim válasza:
Biztosat csakis az orvos tud mondani neked. Ne aggodjj!
2/3 anonim válasza:
ne aggodj..az nem jo..bár könynű mondani!sztem a választ te is tudod magadban:(3 napi vérzés nem jo:(de az orvos majd megmondja.szoritok nagyon!!!!!!
3/3 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz,a darabos vérzés nagyon nem jó:(
én 5 hete vetéltem el a 12.hétbe.bocsi nem akarlak ilyesztgetni de ne számíts sok jóra.de azért NAGYON DRUKKOLOK,HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN AZZAL A KIS POCAKLAKÓVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!