Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció napján ha csak este...

Ovuláció napján ha csak este tudunk együtt lenni, akkor sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés
Ott lesz még a petesejt?
2011. márc. 31. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Van esélyed,ha együtt lesztek!
2011. márc. 31. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze!!! Nekünk is úgy volt!!!:) 25 hkm :) /ja, és kisfiú lett/
2011. márc. 31. 20:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor nem muszáj reggel, mert párom reggel dolgozni megy, és emiatt inkább este szoktunk együtt lenni. Pénteki napot meg kihagyjuk, hogy gyűljenek a katonák.

Én is kisfiút szeretnék! :)

2011. márc. 31. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is simán jó! Nekem elvileg ma van ovum és mi is este leszünk csak együtt!
2011. ápr. 1. 08:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...valójában, mert azt mondják a petesejt csak 12-24 óráig életképes, sőt már 12 óra után el kezd "öregedni"...hogy holnap, azaz szombaton együtt leszünk az tuti, vagy reggel vagy este, még nem tudom.
2011. ápr. 1. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi! Az emberek kevesebb százaléka szeretkezik reggel, mégis összejön a baba!:)

És aki peteérés utáni napban szeretkezik és terhes lesz? A barátnőm az tuti így lett terhes, mert akkor ért haza a férje külföldről, ő már nem is bízott benne!

2011. ápr. 1. 08:52
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást.

Tegnap este együtt voltunk, úgyhogy ha szombaton lesz ovum, akkor az még talán jó lehet. Mai napot meg ki szeretném hagyni, mert a mindennapi együttlét az nem jött be baba szempontjából.

De remélem, tényleg szombaton lesz ovulációm.

2011. ápr. 1. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
3 évig nem estem teherbe. Januárban a tüszőrepedés napján késő este szexeltünk. 14 hetes vagyok :)
2011. ápr. 1. 09:33
 9/10 A kérdező kommentje:

És hogy lehet az, hogy 3 évig meg nem sikerült a baba?

Abban a ciklusban amikor teherbeestél végre, min változtattatok, hogy besikerült??

2011. ápr. 1. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Sikerült, kedves kérdező?
2023. jún. 3. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!