Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam UH-on 8hetes terhes...

Ma voltam UH-on 8hetes terhes vagyok. De nem tudom kitől estem teherbe, mert a párom barátjával egyszer sajnos összegabajodtunk. Már nagyon bánom, nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy ne. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jaj nagyon kétségbe vagyok esve

Hú jó nagy botrány előtt állok, ha bevallom az igazat.

2011. márc. 31. 12:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Utólag elolvasva kicsit zavaros, tehát biztos, hoyg nem a párodé a gyerek, akit szerintem tutira nem is szeretsz.

A havernak meséld el, akkor elválik, hogy miylen ember is

2011. márc. 31. 22:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Ami történt megtörtént. Ne bánd. Hiszen, akár mi is történt egy csodálatos dolog történt meg Veled. Gyermeket vársz. Ez az Élet legszebb ajándéka. :)

Mondd el a Párodnak, mondj el mindent. Az őszinteség a legjobb út, nem könnyű, de ez a legtisztább. :) Az, hogy ez után mi lesz veletek, majd a sors eldönti. Addig is figyelj és vigyázz Magatokra. Mindannyian hibázunk, de ezen tovább kell lépni, és megbocsájtani magunknak. Élj és ne rágódj ezen. :)

2011. márc. 31. 22:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem kell őt bántani, sokunkkal előfordulhat egy gyenge pillanaban az ilyesmi. Emberek vagyunk, tévedünk. Viszont, fő az őszinteség. Én tiszta vizet öntenék a pohárba. Az viszont tényleg valószínű, hogy a párod elhagy emiatt, a haver pedig mégha vonzódik is hozzád, nem megy bele egy kapcsolatba, mert férfiaknál a barátság szent, nem "köpne bele a legjobb barátja levesébe". Tehát vagy maradsz a pároddal, akkor viszont erről a babáról szerintem le kell hogy mondj, vagy pedig jöhet a babus, de a fiúkat veszíted el. Ez csak az én véleményem.

Ja! És próbáld magad belegondolni a fiúk helyzetébe. A barátod szeretne saját babát, tőled, te pedig vársz egy babát nem tudni melyiküktől. A haver pedig piszokul nem szeretne tőled babát, de lehet, hogy te az ő babáját hordod a szíved alatt. Hááát, nehéz helyzet!

2011. ápr. 1. 13:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Hozzáfűznék az utolsóhoz: a haver már beleköpött a barátja levesébe, méghozzá jó nagyot, amikor lefeküdt a barátja csajával... Szégyeljék magukat mind a ketten!
2011. ápr. 2. 10:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi tôrtént, elmondtad végûl? Bàrhogy is dôntôttél, biztos azt talàltad a legjobbnak, itt bàrki bàrmit mondhat, de neked kell a csalànba verni azt a bizonyost.... Remélem, hogy jòl vagy...
2011. ápr. 8. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!