Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam UH-on 8hetes terhes...

Ma voltam UH-on 8hetes terhes vagyok. De nem tudom kitől estem teherbe, mert a párom barátjával egyszer sajnos összegabajodtunk. Már nagyon bánom, nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy ne. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jaj nagyon kétségbe vagyok esve

Hú jó nagy botrány előtt állok, ha bevallom az igazat.

2011. márc. 31. 12:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

tudom,hogy hibáztam:(

A párom még nem tudja a babát,nekem volt mezeszem ilyen pecsételős formában,azért is teszteltem és így tuudtam meg hogy terhes vagyok,de most nem tudom mitévő legyek.És ha bevallanám,hogy megcsaltam,de nem a barátjával,hanem valaki mással?csak mert nagyon kibukna,hogy a legjobb barátja csavarta el a fejemet

2011. márc. 31. 13:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek nem tehet róla az anyja ennyire felelőtlen. Én se értem, hogy (főleg!) babatervezés idejében vajon minek mással ágyba bújni...értem, hogy bánod, de 4 ember életével szórakozol pillanatnyilag :(
2011. márc. 31. 13:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Az a gond a terveddel, hogy akkor is hazudsz neki. A másik az, hogy előbb-utóbb kiderül. Gondolj bele, egyszer megint iszol valamennyit és már el is szóltad magad...
2011. márc. 31. 13:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha reálisan nézzük a helyzetet, akkor az lenne a legjobb, hogy ha nem szólnál arról hogy megcsaltad, hanem bejelentenéd a hírt. És reménykednél hogy nem az egyéjszakás pasira hasonlít később a gyerek. Így megkíméled a párodat a csalódástól, és a gyerekedet attól, hogy apa nélkül nőjön fel.

A másik oldalán viszont az van, hogy tényleg buta vagy és nem hiszem hogy szereted a párodat és harmonikus a kapcsolatotok, ha képes voltál a barátjával lefeküdni, ráadásul védekezés nélkül. Az alkohol pedig nem mentség semmire.

A lelkiismeretedre van bízva a döntés, én nem tudom mit tennék, mert nem is keverem magam ilyen helyzetbe. De legkevésbé a baba tehet a dologról, úgyhogy legalább az ő életét ne vedd el, ha már a párkapcsolatod nem az igazi.

Kérdésedre válaszolva: megtartanám a babát mindenképpen ha már úgyis akartam. De hogy bevallanám-e a félrelépést, azt nem tudom.

2011. márc. 31. 13:25
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz helyzetbe keveredtél. Én biztosan elmondanám a páromnak, ha ilyet tennék. Illetve, ha teherbe esnék. Tulajdonképpen nem tudod ki a pici apja, ezért mindkettőjükkel beszélned kell. Őszintén el kell mondanod a párodnak. Ha már most hazugság van kettőtök között mi lesz később. Szerintem valld be az igazat és döntsétek el, hogy mi legyen. Ha elveteted a babát és még nem szültél tágítót tesznek fel, bennt kell aludnod a kórházba és csak másnap műtenek. Így is, úgy is megtudná. Szorítok, hogy sikerüljön jó döntést hoznod!!
2011. márc. 31. 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Mindenképp el kell mondanod, nem verheted át őket. A párodnak joga van az igazsághoz, az apának a gyermekéhez, a gyermeknek pedig az apjához!

Könnyen kibukhat az egész, és akkor leszel csak igazán nagy bajban.

2011. márc. 31. 15:06
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
Tönkre tetted az életedet és agyerekét is.A párod biztosan el fog hagyni kérdés hogy a barát mennyit vállal el belőletek???Az is lehet hogy egyedül maradsz és akkor tudsz vállalni egy gyereket???Hogy lehettél ennyire ostoba???Együtt élsz valakivel akinek gyereket akarsz szülni és megcsalod a legjobb baráttal???Kicsit meseszerű a történeted de azt kívánom oldodjon meg hamar minden.
2011. márc. 31. 15:07
 18/25 anonim válasza:
szia.tényleg nagyon bonyolult helyzetbe keveredtél,nem ítélek el hisz az ember néha hibázik sajnos,de ez van!te érzed hogy a párod mennyire szeret,ha úgy érzed hogy a kapcsolatotok ki bír egy ilyen megpróbáltatást akkor szerintem mond el neki.igaz ez így elég bonyolult mert lehet hogy azt megbocsátaná hogy megcsaltad de hogy lehet hogy a baba se az övé azt már nem olyan biztos:(.próbáld meg mimnél pontosabban kiszámolni a fogantatás idejét és reménykedj hogy a párodé,de ha még az övé is és te elmondod neki hogy megcsaltad és hogy terhes vagy,nem biztos hogy hinni fog neked abban hogy az övé a baba,ezek után biztos bizalmatlan lesz veled.remélem jól döntesz majd!azért írd majd meg!szorítok neked! 27 h kismama
2011. márc. 31. 17:57
 19/25 anonim ***** válasza:

Volt egy filmsorozat nemrég a tv-ben, Szeretők címmel. A filmben ugyanez az eset történt meg. A házaspár nagyon szerette egymást, babát terveztek, de a csaj már régóta nem esett teherbe. A kollégájával egyetlen egyszer együtt volt, gondolta úgysem tud teherbe esni, de megtörtént a csoda, terhes lett. Ő tudta hogy a baba nem a férjétől van, és eleinte nem mondta el neki. A férj nagyon örült hogy végre babájuk lesz, de a feleség lelkiismerete nem bírta tovább, elmondta hogy nem a férj az apa. Na innentől kezdve a kapcsolatuk pokollá vált, pedig nagyon szerették egymást. A férj azt mondta vetesse el a gyereket, de a csaj nem akarta. Aztán a férj engedett, úgy ahogy kibékültek, megszületett a gyerek, együtt volt a "család". A pasi nagyon szerette a babát, holott tudta hogy nem az övé, de a csajnak sohasem tudott megbocsátani. Az életük nagyon rossz lett, a pasi hozzá sem nyúlt évekig a feleségéhez. Aztán a vége az lett, hogy mégiscsak szétmentek.

Szóval szerintem mindenképp próbáld meg "kiszámítani" ki lehet az apa. Ha a párod, akkor ne szólj a kollégádról egy szót sem. Ha nem, én akkor is megtartanám a babát, és ha nagyon szeretném a páromat valószínű nem mondanám el neki. Persze nem tudom hogy lehet ezzel a lelki teherrel élni. Mióta vagytok együtt a pároddal, és hány éves vagy?

2011. márc. 31. 18:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Teljesen csak egy dolog biztos, de az 100%: nem szereted a barátodat és ezt te is tudod, és neki joga van tudni az igazat és joga van egy olyan feleséghez, aki szereti őt.

Mondd el mind a kettőnek.

Ha a barát felvállal, akkor nyertél, biztos vonzódsz is hozzá, különben nem mennél bele egy ekkora baromságba

ha lebeszél a babáról, akkor nem érsz neki semmit és egy tróger a baba miatt

ha meg egyedül maradsz, akkor is találhatsz társat a gyerekkel,tiszta lesz a lelkiismereted, stb

Ja és egyetértek, elég valószínű, hogy nem a barátodé a gyerek...

2011. márc. 31. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!