Ma voltam UH-on 8hetes terhes vagyok. De nem tudom kitől estem teherbe, mert a párom barátjával egyszer sajnos összegabajodtunk. Már nagyon bánom, nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy ne. Mit csináljak?
Jaj nagyon kétségbe vagyok esve
Hú jó nagy botrány előtt állok, ha bevallom az igazat.
tudom,hogy hibáztam:(
A párom még nem tudja a babát,nekem volt mezeszem ilyen pecsételős formában,azért is teszteltem és így tuudtam meg hogy terhes vagyok,de most nem tudom mitévő legyek.És ha bevallanám,hogy megcsaltam,de nem a barátjával,hanem valaki mással?csak mert nagyon kibukna,hogy a legjobb barátja csavarta el a fejemet
Ha reálisan nézzük a helyzetet, akkor az lenne a legjobb, hogy ha nem szólnál arról hogy megcsaltad, hanem bejelentenéd a hírt. És reménykednél hogy nem az egyéjszakás pasira hasonlít később a gyerek. Így megkíméled a párodat a csalódástól, és a gyerekedet attól, hogy apa nélkül nőjön fel.
A másik oldalán viszont az van, hogy tényleg buta vagy és nem hiszem hogy szereted a párodat és harmonikus a kapcsolatotok, ha képes voltál a barátjával lefeküdni, ráadásul védekezés nélkül. Az alkohol pedig nem mentség semmire.
A lelkiismeretedre van bízva a döntés, én nem tudom mit tennék, mert nem is keverem magam ilyen helyzetbe. De legkevésbé a baba tehet a dologról, úgyhogy legalább az ő életét ne vedd el, ha már a párkapcsolatod nem az igazi.
Kérdésedre válaszolva: megtartanám a babát mindenképpen ha már úgyis akartam. De hogy bevallanám-e a félrelépést, azt nem tudom.
Mindenképp el kell mondanod, nem verheted át őket. A párodnak joga van az igazsághoz, az apának a gyermekéhez, a gyermeknek pedig az apjához!
Könnyen kibukhat az egész, és akkor leszel csak igazán nagy bajban.
Volt egy filmsorozat nemrég a tv-ben, Szeretők címmel. A filmben ugyanez az eset történt meg. A házaspár nagyon szerette egymást, babát terveztek, de a csaj már régóta nem esett teherbe. A kollégájával egyetlen egyszer együtt volt, gondolta úgysem tud teherbe esni, de megtörtént a csoda, terhes lett. Ő tudta hogy a baba nem a férjétől van, és eleinte nem mondta el neki. A férj nagyon örült hogy végre babájuk lesz, de a feleség lelkiismerete nem bírta tovább, elmondta hogy nem a férj az apa. Na innentől kezdve a kapcsolatuk pokollá vált, pedig nagyon szerették egymást. A férj azt mondta vetesse el a gyereket, de a csaj nem akarta. Aztán a férj engedett, úgy ahogy kibékültek, megszületett a gyerek, együtt volt a "család". A pasi nagyon szerette a babát, holott tudta hogy nem az övé, de a csajnak sohasem tudott megbocsátani. Az életük nagyon rossz lett, a pasi hozzá sem nyúlt évekig a feleségéhez. Aztán a vége az lett, hogy mégiscsak szétmentek.
Szóval szerintem mindenképp próbáld meg "kiszámítani" ki lehet az apa. Ha a párod, akkor ne szólj a kollégádról egy szót sem. Ha nem, én akkor is megtartanám a babát, és ha nagyon szeretném a páromat valószínű nem mondanám el neki. Persze nem tudom hogy lehet ezzel a lelki teherrel élni. Mióta vagytok együtt a pároddal, és hány éves vagy?
Teljesen csak egy dolog biztos, de az 100%: nem szereted a barátodat és ezt te is tudod, és neki joga van tudni az igazat és joga van egy olyan feleséghez, aki szereti őt.
Mondd el mind a kettőnek.
Ha a barát felvállal, akkor nyertél, biztos vonzódsz is hozzá, különben nem mennél bele egy ekkora baromságba
ha lebeszél a babáról, akkor nem érsz neki semmit és egy tróger a baba miatt
ha meg egyedül maradsz, akkor is találhatsz társat a gyerekkel,tiszta lesz a lelkiismereted, stb
Ja és egyetértek, elég valószínű, hogy nem a barátodé a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!