Mikor legyün együtt a sikeres babaprojek érdekében?
Sziasztok!
Hétfőn volt egy kevés tojásfehérjés folyásom fájdalmak nélkül. Azt hittem, akkor volt pém. Viszont tegnap, a ciklus közepén ismét egy volt egy kicsi nyúlos folyásom és ovus fájdalmak is jöttek elő! Hétfő óta folyamatos krémes folyásom is van! A hőmet ebben a hónapban nem tudtam mérni! Szerintetek mikor volt pém? Hétfőn együtt voltunk a férjemmel, de tegnap és tegnap előtt nem. Ma még tudunk tenni a béby érdekében? Köszönöm válaszaitokat!
Ovuteszt és hőmérőzés nélkül ennyiből nem lehet megmondani, mikor volt péd. Legyetek együtt amikor csak tehetitek, hátha...
Ha másnaponta együtt vagytok, nem lehet lemaradnia pé-ről.
A tojcsifehérje egyáltalán nem törvényszerű, hogy pé napján legyen, előtt és utána is van sokunknál akár 2-3 nappal, minden női test más-és más.
Hogy vmi használhatót is írjak, én az előző hónapok hőgörbéi alapján és oviteszttel próbálnám belőni a pét, ha egy ideig nem tudnék mérni.
Sok sikert! :)
Ma már kicsi az esélye, hogy baba legyen belőle, a petesejt 12-24 óráig él.
Inkább annak drukkolj, hogy hátha életben maradtak tegnapig a petevezetődben a kiskatonák hétfő óta.
Ők ott akár 48 órát is kibírnak.:)
Megjegyzem, noha láttam ilyen módon összejött terhességeket (görbén), de nekünk még sosem lett baba a két nappal pé előtti szexből.
Ha látsz rendszert abban, hogy hanyadik napon fáj a hasad, előző nap legyetek együtt. Mi véletlenül találtuk el azt a napot, s akkor sikerült (6 hónap próbálkozás után)
Sok sikert!
Mi minden második nap voltunk együtt. Meg is lett az eredménye.:) Ja és szerintem nem félidőben fogant hanem később (hőgörbém alapján).
27 hetes
Gratulálok a kismamáknak! :) És köszönöm szépen a válaszokat!
Annyit írnék még, hogy tegnap a méhszájam nem volt lenn! Ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!