Tegnap volt peteérésem és együtt is voltunk a férjemmel. Milyen praktikák vannak, hogy sikeres legyen a beágyazodás?
Nekem is most lesz, de tegnap nagyon erős nyákom volt és ma reggel a hőm is felment szóval lehet tegnap volt? Mi is együtt voltunk. Én is lassú mozgás utána igyekeztem már aludni, hogy minél kevesebb kiskatona jöjjön ki.:), és a palástfüvet fogom inni. Én ajánlom. Igaz még nem vagyok terhes, de 2 hónapja iszom és a mensinél határozottan láttam hogy nagyon sok és nagy darabokban vált le a nyálkahártyám, tehát tutira dolgozott a tea és megvastagította rendesen a ciklus második felében.
Drukkolok Nektek.
én is ugyanebben a helyzetben vagyok, én 400 mg magnéziumot eszegetek, mert lazítja a méhfalat. lehetőleg ne idegeskedj, ne menj influenzás emberek és cigifüst közelébe, ne emelj és ne mosakodj szappannal alul, kb. ennyi.
én a gyerekkel járok babaúszni, azt nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja, de ha meg akar ez a baba foganni, akkor ennyit ki kell bírnia.
ja, és most ne diétázz, ha kívánsz valamit egyél-igyál, nem baj, ha egy kis plusz feljön, nekem akkor sikerült, amikor egy kicsit magamra szedtem- normális volt előtte is az alkatom, nem voltam csontkollekció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!