Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet valós eredmény?

Ez lehet valós eredmény?

Figyelt kérdés
Sziasztok.lehet kicsit buta kérdés lesz ez most :) de babát szeretnénk van már egy lányunk.és 6napja késik bár ez nem mérvadó mert szokott késni de mivel hányingerem is van meg szédülök pont mint sajnos a méhen kívüli terhességemkor így vettem tesztet.gabrielt.először csak az egyik csík jelent meg aztán lányom valahogy le lopta és a fehér részt össze csokizta és így látható lett hogy a teszt ablakba is van egy fehér csík aminek a két széle halvány rózsaszín kezd lenni.remélem nem voltam túl zavaros :) mi a véleményetek?lehetséges hogy valós az eredmény vagy már így nem.
2011. márc. 30. 11:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hát nálam egyik link sem működik. :-( Pedig kíváncsi vagyok rá én is.
2011. márc. 30. 12:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Na most sikerült hát nem a legjobb kép de látszik csak homályos kicsit.
 13/26 anonim ***** válasza:
Próbáld meg mégegyszer belinkelni, mert sajna nem működik a link :(
 14/26 A kérdező kommentje:
2011. márc. 30. 12:31
 15/26 anonim ***** válasza:

Nálam jó a link:

[link]

Nagyon homályos,mintha valami lenne ott,barna csík?! Én erre így nem merem mondani semmit,esetleg nem tudsz élesebb képet csinálni?

2011. márc. 30. 12:33
 16/26 A kérdező kommentje:
Itt van még egy kép de ez is homályos nem túl jó a kép a telefonon [link]
2011. márc. 30. 12:36
 17/26 anonim ***** válasza:
szia!Én ezen sajnos semmit nem látok.Nem tudsz egy kicsit messzebbről fotózni?Mert ez negatívnak tűnik nagyon
2011. márc. 30. 12:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez nagyon homályos, így nem lehet semmit sem mondani róla. Szerintem csinálj még egy tesztet és az (remélhetőleg) egyértelmű lesz.
2011. márc. 30. 12:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért tudom nem valami jók a képek .majd meg ismétlem a tesztet inkább addig nem élem magam bele semmibe
2011. márc. 30. 12:46
 20/26 anonim ***** válasza:
Amit barna csíknak láttam az a kazetta széle! Ez tényleg negatívnak tűnik de annyira homályos,hogy erről senki sem tudja megmondani,hogy valójában van-e ott még egy csík!
2011. márc. 30. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!