Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet valós eredmény?

Ez lehet valós eredmény?

Figyelt kérdés
Sziasztok.lehet kicsit buta kérdés lesz ez most :) de babát szeretnénk van már egy lányunk.és 6napja késik bár ez nem mérvadó mert szokott késni de mivel hányingerem is van meg szédülök pont mint sajnos a méhen kívüli terhességemkor így vettem tesztet.gabrielt.először csak az egyik csík jelent meg aztán lányom valahogy le lopta és a fehér részt össze csokizta és így látható lett hogy a teszt ablakba is van egy fehér csík aminek a két széle halvány rózsaszín kezd lenni.remélem nem voltam túl zavaros :) mi a véleményetek?lehetséges hogy valós az eredmény vagy már így nem.
2011. márc. 30. 11:26
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Jaj azt ki hagytam hogy folyton úgy érzem meg fog jönni mert bele bele görcsöl a hasam de lányomnal is így volt anno
2011. márc. 30. 11:27
 2/26 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet. Nem tudod lefényképezni a tesztet? mert így nem nagyon tudom elképzelni amit írtál!
2011. márc. 30. 11:43
 3/26 anonim ***** válasza:
Lehet valós,de meg kellene ismételni. Valószínű pár nap múlva, vagy talán már holnap erősebben fogod látni a csíkot ha tényleg ott volt. Drukkolok!
2011. márc. 30. 11:46
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hogy kell képet fel tölteni mert le fényképeztem igaz nem adja úgy vissza a kép de azért látszik.
2011. márc. 30. 12:02
 5/26 anonim ***** válasza:

Szia! Gabriellel vigyázz! Én így jártam vele (képpel).

Neked is ilyen mint az enyém volt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 30. 12:06
 6/26 anonim ***** válasza:

Sajna már azóta törölték a képet :(

Szóval nekem jól látható (nem kellett a fény felé tartani meg ilyesmi) szürkés csík jelent meg két gabriel teszten is!

Nem volt akkor baba :(

16 hetes km :)

2011. márc. 30. 12:08
 7/26 anonim ***** válasza:
A képfelöltés.hu-n tudsz közzé tenni képet!
2011. márc. 30. 12:10
 8/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok a mostani valóban pocilakóhoz :) próbálok képet fel tenni csak telefonról vagyok.ezek a tesztek borzalmasak akkor az ember meg őrlődhet hogy mi van.egy méhen kívüli után már majdnem két év próbálkozás után kicsit bizonytalan az ember de eddig nem volt ilyen teszt még .mindig csak az egyik csík jelent meg semmi más halvány csík vagy szellem csík.
2011. márc. 30. 12:22
 9/26 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2011. márc. 30. 12:27
 10/26 A kérdező kommentje:
2011. márc. 30. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!