PCOS lapar után cickafark tea segít a peteérésben?
Figyelt kérdés
PCOS-t diagnosztizáltak nálam. Volt laparaszkópiám ahol eltávolították a cisztáimat. Rendes időben megjött a menzeszem és ma elkezdtem szedni a Merckformint (Metformin). Emellett két naponta Aviva tornázom. A kérdésem az hogy ihatom-e a cickafark: 1.2.hét/palástfű: 3.4.hét kombinációt. Mert Pco-ra nem szabadna a cickafark, de kiműtötték akkor most nincs is. A tervem az, hogy mielőtt kiújulhatna a ciszta megbabásodom ;D Szerintetek segít a sárgatest fejlődésben a cickafark? Ha rosszat csinál mennyi idő alatt jöhet vissza a ciszta? Mi lesz előbb, érik a petém ... és babám lesz, vagy visszajönnek a cisztáim ...és nem lesz babám?2011. márc. 29. 21:32
1/4 anonim válasza:
A cickafark tea nagyon jó, és igen ebben is segít és még sok mindenben.Egy híresség a neve nem jut eszembe csak ezt itta és terhes lett később.nekem Pcos volt és ezzel és diófalevéllel megelőztem egy műtétet.Füves Gyuri bácsinak köszönhetően :)
2/4 anonim válasza:
PCOS esetében a cickafarkteát TILOS inni!!
3/4 anonim válasza:
Nem, ne igyál semmiféle teát. A merckformin meghozza a kívánt hatását nemsokára. Nekem már az első hónapban volt pém, és több kisanyukát ismerek akik első hónapban teherbe is estek. Ha utánanézel egy kicsit, a PCO-d meglesz mindig, most a cisztáidat eltűntették, de alapjában véve, a PCO mögött anyagcserezavar áll, ami miatt elengedhetetlen a diéta és a mozgás meg a gyógyszer, különben a cisztáid kiújulnak. Ezzel tutti segítenél és nem a teával. Azzal csak bezavarsz, nem beszélve arról, hogy TILOS neked innod ezeket. Légy egy kis türelemmel, ha most volt a műtéted, biztos nemsokára helyreáll ott bent minden, és sikerülni fog teherbe esni.Az AVIVA pedig nagyon jó!!
Üdv. 4 éve PCOS
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat. Sejtettem, hogy nem szabad, de tudni akartam, hogy biztos nem dobna-e 1-2%-ot az esélyeimen ha "bevállalom a kockázatot", de inkább elajándékozom a teát valakinek. Ismerem a PCO-sok szentháromságát: diéta+mozgás+gyógyszer! A gyógyszer mostantól megvan, sokkal többet mozgok mint eddig: Aviva, néha ugrálókötél, más típusú tornák is..., hamarosan ellipszis trénert is fogok kapni; csak a diéta nehéz nekem. Odáig jutottam, hogy kevesebbet eszem, minimális cukor vagy méz, fehér kenyér-zsemle nélkül. Mostanában kihagytam az uzsit meg a vacsit, de tudom, hogy gyümölcsre és zöldségre kéne becserélni. Már gyógyszer nélkül is elindult a fogyás, remélem a gyógyszer még jobban segíteni fog a súlyvesztésben. Az első dokim szerint ha lefogynék megszűnnének a problémáim. Szerintem nem baj, ha diétázik ez ember lánya ha babát vár, mert nem éhezésről van szó, hanem egészségesebb étrendről. (Ugye?) :D
2011. márc. 31. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!