Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges-e a teherbeesés...

Lehetséges-e a teherbeesés azon a napon, amikor elmúlik a vérzés?(azaz a ciklus 6. napján, védekezés nélkül)

Figyelt kérdés
2007. jún. 12. 18:14
 1/3 anonim válasza:
100%
szerintem lehetseges,mert ismerek olyan not aki menstruacio ideje alatt esett teherbe,ezert tehat ajanlatos vedekezni.Tudniillik nem vagyunk egyformak,fugg a szervezetunktol.
2007. jún. 12. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rendkivuli peteeresed lehet es igenis, lehetseges teherbe esni menstruacio alatt.
2007. jún. 13. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy estem teherbe, 10 évvel ezelőtt, hogy menzesz közben szeretkeztünk, sajnos akkor még túl fiatal voltam így elkellet vetetnem. Most megint terhes vagyok, remélem minden oké lesz.
2010. nov. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!