1 csepp barna folt 8 dpo-n lehet beágyazódástól?
Holnapra nem várom, remélem nem is jön meg. Az ovum 1 nappal korábban volt, orvos látta UH-on.
Szerintetek van esélyem?
Nem tudom de szorítok!
Majd írj!
Akkor a ciklusod 10-11. napjánál valaminek történnie kellett, ami megemelte a hődet. (Alkohol fogyasztás vagy gyógyszer szedése, vagy rosszul aludtál, stressz, vagy később mérted, bár mindenhol 7 óra szerepel.)
Szkeptikus vagyok, mert a biológia nem szokott csalni, de szorítok nagyon!
második
Igen, a magasabb hő miatt gondolom. Én sok-sok éve hőmérőzöm, és olyan már volt, hogy utólag jöttem rá, hogy valamit rosszul értékeltem, de még soha-soha nem "csapott be". A szabályokat mindig "betartja".
Viszont vannak olyan dolgok, amik megemelhetik a hőt "tévesen", és ilyenkor ezeket a napokat nem kell figyelembe venni. Ha Nálad is ez történt (0 10 és 11 napon), akkor osztom a gép véleményét mind ovuláció idejét tekintve, mind a feltételezést tekintve, hogy a vérpötty lehetett akár a beágyazódás jele.
Majd írd meg mi lett!
előző(k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!