Beágyazódáskor az alaphőmérséklet leeshet?
Légyszi nézzétek meg a görbém. Mi a véleményetek? Holnap megjön vagy beágyazódáskor előfordulhat hőm. leesés?
Hogy alakul a hőd? Az enyém visszament.
Szia! Az enyém is felment, de tegnap nagyon rosszul voltam, fájt a hasam, jobb oldalt főleg. Reggel volt egy kicsi barna a papíron, szerintem holnap, holnap után megjön. Így szokott megjönni. A legszívesebben ma vennék tesztet, de tudom semmi értelme. :-(
nekem ma megjött. pedig 4-re nem vártam. Furcsa, hogy ilyen korán!
de nem baj, mert 4-én kezdődnek a jónás napjaim, s akkor már legalább nem fogok vérezni annyira :) s együtt tudunk lenni. Úgy tudom, akkor 85%-os a teherbeesés esélye, ciklus közepén pedig csak 33%.
Küldöm a görbém nézd meg légyszike!
Szerdán nagyon fájt a hasam, csütörtökön és ma reggel volt a WC papíron egy kicsi pecsét. Tegnap nem bírtam ki és csináltam egy tesztet, nagyon halvány de látni második csíkot. Szerinted? Holnap reggeli vizeletből tesztelek újra. Hátha sikerült, és hátha nem méhen kívüli.
Még fent van szépen a hőd! Én a helyedben még várnék hétfőig a teszttel, mert úgy látom, hogy a napokban kéne megjönnie (ami remélhetőleg nem fog). S ha hétfőig vársz, biztosabb eredményt kaphatsz! Gondolom, nem egyszerű várni, de biztató. A halvány csík is csík!!! Lehet azért halvány, mert még alacsony a hcg szint a szervezetedben.
Drukkolok!
Akkor ti tényleg nagyon megérdemelnétek már egy egészséges kisbabát!!! Nagyon szurkolok nektek! De ne félj, mert akkor a babád is megijed, s elmenekül! Légy boldog, és örülj! Ülj ki a napra, szívj magadba friss energiákat és akkor a pocaklakó is elkezd berendezkedni új otthonába!
Sajnos nekem még soha nem volt pozitív terhességi tesztem. Remélem, hamarosan hozzánk is bekopogtat a mi kis babánk!
Szia! Igazad lehet, hogy még lehet hogy megjön, mert most is van egy kis barnázás. Meglátjuk.
Biztos vagyok benne, hogy Nektek is sikerülni fog. Itt a tavasz jönni fog a babó is. Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!