Beágyazódáskor az alaphőmérséklet leeshet?
Figyelt kérdés
Légyszi nézzétek meg a görbém. Mi a véleményetek? Holnap megjön vagy beágyazódáskor előfordulhat hőm. leesés?
2011. márc. 28. 11:57
1/23 anonim válasza:
A beágyazódás idejével egybeeshet hőleesés, de az nem attól van. A lf közepén van akinek 1 napra leesik a hő, de ez nincs összefüggésben a terhességgel. Ha a ciklusaid rövidek akkor lehet h meg fog jönni, ha hosszabbak, akkor kb egy hét múlva lehet bármit is sejteni. Ha babát szeretnétek, akkor drukkolok!
2/23 A kérdező kommentje:
Szia! Általában 26 napos a ciklusom és a menstruáció napján szokott leesni a hőm. Ezért csodálkoztam most ezen a hőleesésen. Túl rövid lenne a ciklusom így, bár előfordulhat. Nagyon szeretnénk babát, de eddig sikertelen terhességeim voltak ( 3-szor). Ha most nem sikerül próbálok más célt kitűzni magamnak, mert túlságosan bele vagyok bolondulva már. :-( Jön a tavasz, elkezdek sportolni hátha jót tesz.
2011. márc. 28. 14:17
3/23 anonim válasza:
nekem is leesett kb a 8.napon,de aztán felment,azt olvastam ez igy normális,valamilyen hormon miatt.nekem egyébként baba lett,dee nincs összefüggésben.
4/23 anonim válasza:
Az enyém is leesett 2 napra, de visszament. Nem tudom, mitől lehet.
5/23 A kérdező kommentje:
Akkor még van remény :-) Reménykedem amíg meg nem jön a nagyon nem várt. Szurkál a hüvelyemből. Hátha sikerült. Köszönöm Nektek:-)
2011. márc. 28. 15:07
8/23 A kérdező kommentje:
Mikor nem kellene megjönnie Neked? Tesztet mikor csinálsz?
2011. márc. 29. 14:42
9/23 anonim válasza:
Én a másik görbés vagyok :) Nem tudom, hogy nekem szól-e a kérdésed, de nekem 28 naposak a ciklusaim, s ápr. 4-én nem szeretném, ha megjönne :)
Az előző görbém nagyon szép volt, mégse volt baba. a mostani nagyon béna, hátha most lesz baba :)
Az előző görbém: [link]
10/23 anonim válasza:
ja, és a másik válasz lemaradt. Én ápr. 7-ig biztos nem csinálok tesztet. Már sokat csalódtam, inkább majd csak a nemvárt után 3-4 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!