Jövő hét pénteken kéne megjönnie, de nem birok várni, már két hete hányingerem van és érzékenyek a melleim. A mai tesztem negatív lett. Lehetséges hogy korán teszteltem?
nekem sem jött össze hamar a fiam, én annyira megkavartam magam, hogy minden hónapban éreztem ezt/azt, és amikor tényleg babás voltam nem ismertem fel az alapvető tüneteket sem, minden hónapban, amikor babás lettem akkor is ugyanúgy latolgattam az esélyeket/tüneteket.
most a második gyerekkel próbálkozunk, nekem is azon a napon van a nem vártam, mint neked és most úgy érzem nem jött össze, de még tegnap is bővebb volt a folyásom, és azt hiszem, hogy hiába mértem LH-val az ovulációt még akár most is "randizhatnak" bennem a sejtek, szóval bár egyelőre én inkább a nemre szavazok nem temetem ezt a hónapot, pláne nem generálok tüneteket.
a teszt az nagyon kori szinte lehetetlen, hogy még akár a véredben legyen valami, gondolj csak bele, lehet, hogy még nálad is csak most zajlik a megtermékenyülés, vagy most utazik a sejtcsomó a méhedbe, ez első gyereknél én nagyon hamar hánytam egyet (szex után másnap reggel), de az igazi kismama tünetek csak a nem várt körül jelentkeztek, és nekem még egy nap késéssel is negatív volt a tesztem! három nap múlva lett csak pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!