Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka, ha megterméke...

Mi lehet az oka, ha megtermékenyül ugyan a petesejt de nem ágyazódik be?

Figyelt kérdés
Az erősebb menstruáció lehet ennek következménye?Van valami módszer,amivel elő lehet segíteni a beágyazódást?Befolyásolják lelki tényezők is,pl stressz?Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. febr. 7. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
szia én ugyanebben a cipőben járok kimaradt mensi pozitiv teszt aztán megjött vagyishogy elment a baba én gyógyszert nem akarok szedni ezért a gyógynövényekehez fordultam és elővettem a mária treben könyvemet azt irta hogy nagyon jó rá a palástfű illetve a cickafark tea segiti a beágyazódást én bizom benne szerintem nálad is megér egy próbát! ja és én is minden mensinél ugy görcsölök mintha le akarna szakadni az egész méhem!kinomban hányok akkor el tudod képzelni hogy fájhat!próbájd ki a teát hátha az segit nekünk üdv!
2008. febr. 8. 09:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,ki fogom próbálni!Drukkolok neked,h minél hamarabb sikerüljön a baba.
2008. febr. 8. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:

A méh nyálkahártyájának minőségét javítja a méhpempő kapszula és az E vitamin. A beágyazódás egyik feltétele a méh nyálkahártyájának megfelelő vastagsága. A menstruáció erősségének nincs köze az elmaradt beágyazódáshoz, mert pl. annak is van menstruációja, akinek peteérése sem volt.

Remélem tudtam segíteni.

2008. febr. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!