Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éreztetek ilyen erős gyermek...

Éreztetek ilyen erős gyermek iránti vágyat?

Figyelt kérdés

Olyan vágyam van egy baba iránt, hogy állandóan erre gondolok! Csak ezen jár az agyam, nagyon szeretném. Nektek volt ilyen, hogy lehet ezt kibírni?

Amúgy jövőre szeretnénk babát, de ezt az évet még ki kell várni.

2011. márc. 27. 19:49
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:
Igen, én is ennyire akartam babát és nekem is el kellett halasztanom, mert előbb szakvizsgázni szerettem volna. Végül minden tervszerűen alakult. Gondolj arra, hogy a babának is jobb, ha a legjobbkor jön.
2011. márc. 27. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, ráadásul nálunk "zöld" lámpa van, bármikor jöhetne! Most már 2 éve próbálkozunk és eddig még semmi. Folyamatosan arra gondolok, hogy milyen jó lenne egy kisgyerek, milyen érzés lenne először megérezni, amikor mozogni kezd, amikor először veszem a kezembe...és nem tudom hogy lehet kibírni. Egyszerűen napról napra, óráról órára...:( és arra kell gondolni, hogy egyszer eljön a mi időnk is!!
2011. márc. 27. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is így voltam, sőt vagyok vele. Eleve éveket vártam arra, hogy a férjem is akarjon babát. Amikor belémnyillalt a vágy, még csak együtt éltünk, aztán összeházasodtunk, és már 2 éve rajta vagyunk, de nem akar sikerülni. Mindenem adnám egy babáért, muszáj bízni benne, hogy eljön a mi időnk is!
2011. márc. 28. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

szisztok!

a barátnőm is pont ennyire akart babót nagyon görcsölt rajta és én is igy voltam vele pont elötte évbe,ne gondoljatok rá mert ha nem rágodtok ezen a témán tuti összejön mnejetek 2 kikpcsolodni nyaralni pihenni pár napra és lehet h még babó is lesz belöle.nekünk mind a 2 nek igy jött össze :)

2011. márc. 28. 15:16
 5/6 sumergo ***** válasza:
Vagyunk páran, akik nagyon is el tudják képzelni milyen ez. Sőt! Címszavakban: 5 év sikertelenség, 3 méhen kívüli terhesség, ebből 2x műtve, végül petevezetékek eltávolítása, 5 sikertelen lombik kezelés, most volt a 6., és nem akarom elkiabálni, de 8 hetes terhes vagyok. Gondolj rám, miken mentem keresztül, és döntsd el: erősebb lehetett-e a gyermek iránti vágy. Amúgy nehéz volt kibírni.
2011. márc. 28. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, de 1 évet minimum várnunk kel még:(:(:(

Viszont új kihívásokat kaptam 1,5 hete a munkahelyemen, azóta nem nagyon van időm ezen gondolkodni(leszámítva a szabadnapjaimat, mint a mai:S)

Úgyh azt tanácsolom, nagyon foglald el magad, a most tényleg nem lehet még...

Akkor lehet együtt lehetünk babásak 1 év múlva:D

24L

2011. márc. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!