Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37.2 a hőm napok óta. Fogamzás...

37.2 a hőm napok óta. Fogamzásgátló mellett ez normális?

Figyelt kérdés

Voltak terhességre utaló tüneteim (mellfájás, ingerlékenység, nagyon sok alvás) 2 hete teszteltem, negatív lett (igaz nem reggeli első vizeletből).

Nem vagyok beteg, de már nagyon zavar, hogy nem tudom mitől van ez. Rossz a közérzetem, szédelgek, érzem, hogy valami nincs rendben. (Jöv. héten kellene elvileg megjönnie.)

Köszönöm a segítő válaszokat előre is!

2009. febr. 25. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
h avalami gon dvan a tablettával az is okozhat a terhességhez nagyon hasonló tüneteket, szerintem csinálj egy tesztet biztos, ami biztos alapon, és mindenképp menj el nődokihoz, lehet, hogy gyógyszert kell váltani (bár én elhagynám a helyedben, ha meg tudod oldani a fogamzásgátlást másképp, mert nagyon nem tesz jót a testnek)!
2009. febr. 25. 08:24
 2/3 A kérdező kommentje:
5 éve szedem, sose voltak ilyen problémáim.
2009. febr. 25. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:
első: lehet, hogy mostanre telítődött vele a szervezeted és jelezte, hogy elég, nekem három év után jelezte a testem, hogy elég a meliane drazséból, a mai eszemmel már sose szedném, de akkor ez tűnt a legjobbnak...
2009. febr. 25. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!