Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma veszem be az utolsó tabimat...

Ma veszem be az utolsó tabimat, utána menzesz és szeretnénk majd babát, már ahogy abbahagytam a tabit akkor kezdjek el szedni elevitet vagy előbb orvossal beszéljek?

Figyelt kérdés
Mikor érdemes elkezdenem?
2009. febr. 25. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben várnék még egy kicsit,és utána elmennék dokihoz.Szerintem jó,ha kivizsgál,és egy rákszűrés is ajánlott. A többit majd Ő mondja,és tanácsokat is kérhetsz tőle.Sok sikert!
2009. febr. 25. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is egy-két hónap szünetet érdemes tartani, majd utána doki és vitamin, azt úgyis eyg hónappal ajánlott elkezdeni és három hónap szükséges, hogy a fogamzásgátló szer kitisztuljon a szervezetedből!
2009. febr. 25. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Háromféle orvos van: az egyik azt mondja, hogy minimum 6 hónapot kell várni a gyógyszerszedés befejezése után, a másik 3 hónapot mond, a harmadik azt, hogy egyből lehet.

Ha lezajlik a menzeszed, akkor menj el a dokihoz.

2009. febr. 25. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:

De miért van az hogy ilyen eltérőek a válazok?Mitől függ?Annyian vannak akik egyből tabi után teherbe estek többek között édesanyám is velem!Én ezt nem értem:((

pffff

2009. febr. 25. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!