Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a barátcserje...

Lehetséges, hogy a barátcserje előbbre hozza a peteérésem?

Figyelt kérdés

Csak márc. 31-én kellene lennie, de már 3 napja krémes folyásom van és hajnalban arra keltem (nem aludtam valami jól), hogy nagyon éles fájdalmat érzek a jobb petefészkemből, ami eltartott pár percig.

Szerintetek befolyásolja? Eddig még nem volt ilyen sosem.

2011. márc. 26. 16:40
 1/2 anonim válasza:
Szia! Ne aggodj a baratcserje miatt, én is iszom, ez nem okoz ilyen jellegu mellekhatasokat. De lehet, hogy nem artana elmenned 1 nogyaszhoz, mert nalam is volt ilyen, es kiderult, hogy cisztam van. Lehet , hogy epp kidurrant es az okoz ilyen tuneteket. De az is lehet, hogy meg nem durrant ki teljesen. Az is lehet, hogy nem volt az elozo honapban peteeresed, es attol alakult ki ciszta a petefeszeknel, ne aggodj ez elofordul, semmi gond nem lesz. Az is lehet, hogy valami fertozesed van, amit gyogyszeres kezelessel 1 het alatt rendbe lehet hozni. A 3. lehetoseg, elkepzelheto, hogy terhes vagy, nalam is volt ilyen tunet, amikor terhes lettem, azt hittem cisztam van , mert nagyon eles fajdalmat ereztem a petefeszkeimben, elmendem ultrahangra es kiderult a dolog. Szoval mindenkeppen fordulj orvoshoz es ne izgulj, minden rendben lesz. A baratcserjenek nincsenek ilyen mellekhatasai, de a helyedben most abbahagynam par napig, amig kiderul, hogy mi okozza ezt a fajdalmat.
2011. márc. 28. 11:14
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi, hogy írtál, de egyik sem áll fent. Voltam nőgyógyásznál mielőtt elkezdtem a barátcserjét. Úgy látszik akkor nálam ilyet vált ki, mert túl vagyok a peteérésemen valószínűleg, (hőgörbe igazolja) Voltam már terhes, volt már cisztám is, de amúgy ezeket a fájdalmakat már lassan három éve érzem, minden peteérésnél (csak most még korán volt) Múlthónapban is volt peteérésem, amióta műtöttek, azóta megérzem a peteérést.

Azért kérdeztem, hátha valaki szintén járt úgy, hogy hamarabbra hozta a peteérését, de ezek szerint én vagyok az egyedüli, akinek így reagált a szervezete (másnak meg meghosszabbította, olvastam)

2011. márc. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!