Lehetséges, hogy a barátcserje előbbre hozza a peteérésem?
Csak márc. 31-én kellene lennie, de már 3 napja krémes folyásom van és hajnalban arra keltem (nem aludtam valami jól), hogy nagyon éles fájdalmat érzek a jobb petefészkemből, ami eltartott pár percig.
Szerintetek befolyásolja? Eddig még nem volt ilyen sosem.
köszi, hogy írtál, de egyik sem áll fent. Voltam nőgyógyásznál mielőtt elkezdtem a barátcserjét. Úgy látszik akkor nálam ilyet vált ki, mert túl vagyok a peteérésemen valószínűleg, (hőgörbe igazolja) Voltam már terhes, volt már cisztám is, de amúgy ezeket a fájdalmakat már lassan három éve érzem, minden peteérésnél (csak most még korán volt) Múlthónapban is volt peteérésem, amióta műtöttek, azóta megérzem a peteérést.
Azért kérdeztem, hátha valaki szintén járt úgy, hogy hamarabbra hozta a peteérését, de ezek szerint én vagyok az egyedüli, akinek így reagált a szervezete (másnak meg meghosszabbította, olvastam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!