Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21.-én a nem várt nem jött...

21.-én a nem várt nem jött meg. Vajon a tünetek alapján mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Hétfőn volt hasgörcs és azóta mellviszketés van és olyan krémes fehér folyásom is.A melleimen a nyakamon és államon fájó pattik jönnek.Nekem mensi előtt nem szokott ilyen lenni a hüvelyem is olyan duzzadtnak érzem.A hőm peteéréstől 36,8 volt ma aste már 37.Minden másnap próbálkozunk tehát bármikor lett volna pém mindig volt sperma bennem.N em merek tesztet csinálni már annyit csalódtam.Még várok egy hetet talán.
2009. febr. 24. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha valóban baba lenne nem tesz jól az 1 hét idegeskedés....de te tudod.

Én csinálnék tesztet, ha neg. akkor még mindig jöhet a másik 1 hét múlva:)

2009. febr. 24. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
a ciklus-hu szerint 80% körül már kimutatja ha késik, három nap után pedig szinte minen terhesnek pozitív volt a tesztje, szerintem mindenképp tesztelj, drukkolok!
2009. febr. 24. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Remélem jó hírekkel jössz, ha teszteltél, drukkolok én is! :)
2009. febr. 25. 07:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szurkolok, tesztelj! És ne idegeskedj, mert nem tesz jót a babónak! ;)
2009. febr. 25. 09:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Ma csináltam tesztet negativ.Mostmár nem is reménykedek feladtam.:-(
2009. febr. 27. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért adtad fel? Addig amíg nem jön meg, nehogy feladd ár nekem! Van akinek csak a terhessége 8 hetében lett + teszteje! És rengeteg nő van, akinek késés után csak egy héttel mutatja a teszt a babót! Úgyhogy semmi idegeskedés, jövő héten kedden tesztelj újra! :) Kellemes Hétvégét!
2009. febr. 28. 09:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Még Nem jött meg a pirim de már nem bizok benne hogy lakik valaki bent.Köszi a biztatást.:)
2009. febr. 28. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Naa,van fejleményed? Remélem jó hír! :)
2009. márc. 3. 07:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg a pirim de most mivel éjszakás vagyok még nem tudok tesztelni.Krémes folyásom van és egyre álmossabb vagyok.Minden nap kell aludnom délután is.:-)
2009. márc. 3. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ezek nagyon bíztató jelek, remélem babás vagy! :D
2009. márc. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!