Nyálból csináltam tesztet a PG-53 mikroszkóppal és egyértelműen páfrányos lett. Ásványvizet ittam előtte, lehet hogy az okoz hamis eredményt?
Figyelt kérdés
PG-53 ovulmikroszkópot vettem tegnap, mert nem jön össze a babánk, és ezt ajánlották.
Tegnap este megcsináltam nyálból a tesztet,és mensizek,de a mikroszkóp egyértelműen "páfrányos" lett.Utána olvastam a használatiban,hogy enni-inni teszt előtt egy órával legalább nem szabad.Ásványvizet ittam,lehet hogy az ovulált?:D Viccet félretéve az ásványvíz okozhat tényleg hamis eredményt?Kösy.
2008. febr. 7. 10:48
1/6 anonim válasza:
miért most csináltad meg? már énis vettem, de nem nyálasat, hanem vizeleteset. Nekem 28 napos ciklusaim vannak és kb. középidőben a 12.napon kellett elkezdenem. Én többet nem veszek, hiszen meg is érzem, amikor pé-m van. Mióta próbálkoztok a babóval?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!2 éve próbálkozunk,én vagyok "öreg róka" az oldalról.MIndenki azt tanácsolta,hogy próbáljam ki a hőmérőzés mellett,mert ezzel lesz tuti.Azért kezdtem el most használni,mert volt már mensi alatt is peteérésem,elég szabálytalan időközönként van.A legtöbbször 17-20.napig,de kétszer mensi közben volt.A dokim erre azt mondta,hogy amíg van peteérés,addig nincs gáz,az meg hogy havonta rendszertelen,azt hővel és ovuteszttel frankón végig lehet követni,hogy mikor lehet sűrűbben huncutkodni.KÖsy a választ.Egy öreg róka
2008. febr. 7. 11:45
3/6 A kérdező kommentje:
Ja,és én is érzem a PÉ-m,de eddig későn éreztem meg.Hátha a teszt már hamarabb mutatja majd.
2008. febr. 7. 11:47
4/6 anonim válasza:
szia Öreg róka! Tök jó, hogy Te írtál. Nem tudnék neked privit írni valahogyan?
5/6 A kérdező kommentje:
Szia!Nem tudom mi volt a rendszerrel,mert eddig lehetett privit írni nekem,most ráklikkeltem a privát üzire valamint mentettem az adataimat,így már tudsz írni.Egy öreg róka
2008. febr. 8. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!