Szerintetek az normális, hogy missed ab utáni első menstruációmon ennyire vérzek?
Hat, nem tudom, hogy normalis-e, de ha nem gorcsolsz jobban, mint maskor a mensi idejen, es nem jonnek alvadt verdarabkak, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Ha febr. 10-en volt a mutet, es 22-en jott meg, akkor picit hosszabb is volt ez a ciklus, lehet, hogy csak annyirol van szo, hogy jobban megvastagodott a mehnyalkahartyad.
Sajnalom, ami veled tortent, nekem is volt 2009 marciusaban, de a missed ab. utani masodik honapban mar meg is fogant a baba, aki most mar 14 honapos, s epp ramolja ki a konyhaszekrenyem. Neked is mihamarabbi tetsti-lelki gyogyulast es sikeres babasodast kivanok!
Szia!
Nekem is ilyen volt a missed ab után az első 2-3 ciklusom.De után lassan beállt.
Nekem két hete volt a műtétem. Nekem a műtét után két napig volt vérzésem, utána kis folyás de semmi komoly. De azt mondják, hogy akik nem véreznek műtét után azoknál az első mensi nagyon erős lesz, mert akkor válik le a méhnyálkahártya és hát van minek kitisztulnia. Úgyhogy teljesen normális, nem kell félned. De azért egy betét szinte egy egész nap is szerintem nem helyes, 4-5 óránként cserélni kell.
Voltál már azóta kontrollba? Ott úgyis megmondják, hogy minden rendben van-e, gondolom már átestél ezen.
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön újra babásodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!