Janár 25-én volt meg a mensesem és most majd le szakad a derekam és körbe fáj a hasam alja. Lehet terhesség jelei?
Figyelt kérdés
2008. febr. 7. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szia, tanácsot sajnos nem tudok adni Neked, csak elmondani,hogy én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Nekem január 29.-én volt utoljára.Vettem tesztet, de negatív lett.Sokszor begörcsölök,és hányingerem is van.Kb. 1 hete pecsételő vérzésem volt egyszer,de azóta semmi....
2/4 anonim válasza:
Szerintem még mind a ketten túl korán teszteltetek! A kimaradt mensi után 1-2 nappal érdemes a tesztet megcsinálni szerintem! sok sikert! :-))))))))
3/4 anonim válasza:
ááá,de hülye vok,nekem nem január 29.-én,hanem december 29.én volt utoljára
4/4 anonim válasza:
Szia!A leszakad a derekam,és fáj a hasam,az bizony inkább felfázásra,vagy egy frankó hólyaghurutra utal,mint babára,amit a mai divatos nem télre való "télikabátokkal" könnyű összeszedni,vagy egy hideg helyiségben rendesen felöltözve akár.Én azt javaslom,hogy csinálj ülőfürdőt,ha nem tudod hogy kell,írj privit,és szívesen segítek.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!