Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Janár 25-én volt meg a mensese...

Janár 25-én volt meg a mensesem és most majd le szakad a derekam és körbe fáj a hasam alja. Lehet terhesség jelei?

Figyelt kérdés
2008. febr. 7. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, tanácsot sajnos nem tudok adni Neked, csak elmondani,hogy én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Nekem január 29.-én volt utoljára.Vettem tesztet, de negatív lett.Sokszor begörcsölök,és hányingerem is van.Kb. 1 hete pecsételő vérzésem volt egyszer,de azóta semmi....
2008. febr. 7. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még mind a ketten túl korán teszteltetek! A kimaradt mensi után 1-2 nappal érdemes a tesztet megcsinálni szerintem! sok sikert! :-))))))))
2008. febr. 7. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
ááá,de hülye vok,nekem nem január 29.-én,hanem december 29.én volt utoljára
2008. febr. 7. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
31%
Szia!A leszakad a derekam,és fáj a hasam,az bizony inkább felfázásra,vagy egy frankó hólyaghurutra utal,mint babára,amit a mai divatos nem télre való "télikabátokkal" könnyű összeszedni,vagy egy hideg helyiségben rendesen felöltözve akár.Én azt javaslom,hogy csinálj ülőfürdőt,ha nem tudod hogy kell,írj privit,és szívesen segítek.Egy öreg róka
2008. febr. 7. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!