Erős pozitív ovuteszt a nem várt után 2 héttel? Mit gondolsz?
Gratulálok! :) Megkérdezhetem, hogy mikor volt meg utoljára, és hogy mióta próbálkoztok?
Köszi. :)
Köszi, hogy írtál! :) Nekem február 9-én volt meg utoljára. Tegnap halvány pozi lett a 10-es érzékenységű one step, és ma már a 25-ös érzékenységű x-epil is halvány, de egyértelmű pozitív lett. :) :) Te csináltál már hcg tesztet?
Vannak tüneteid?
Mi másfél éve próbálkozunk.
Én már 15 hetes vagyok, és sokat teszteltem :) Az x-epil ilyen halványka, azzal ne törődj. Csináltam helyette másikat, az jóval erősebb lett.
Tüneteim: hányinger, gyomorégés, fáradékonyság volt az elején, a 6. héttől mellfájás is. Sok sikert! :)
Szia. Köszi a bíztatást! :)
Nekem is ezek a tüneteim. Múlt héten volt többször gyomorégésem, pedig akkor még eszembe sem jutott, hogy lehet valami, hétfőn este meg 5-kor hazaérve beestem az ágyba és azzal a lendülettel elaludtam. Az émelygés 3 napja állandóan van. Ja, a mellem meg... Egy hete úgy fájt, hogy fürödni is alig tudtam, és azóta is ég meg fáj.
Remélem, az orvos holnap megerősíti a terhesség tényét. :) Másfél év próbálkozás után már nagyon itt lenne az ideje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!