Ha menzi előtt nem sokkal van peteérés, akkor is elmarad a menzi?
Nekem december 27-én kellett volna megjönnie, és december 23-án lettem terhes(ez tuti). Azt nem tudom, hogy a szerevezet honnan érzi meg ha még beágyazódás sincs, mindenesetre nekem 27-én már meg sem jött. Jan. 5-én volt 1 nap barnázás, akkor ágyazódott be.
14+1 kismami
Gratulálok!
Köszi az infót. Csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi van, mert ugye még nem fúrja be magát, nem ágyazódik be, akkor hogy van, hogy nem jön meg. Biztos a hormonok dolgoznak és azért.
Boldog babavárást!
babatervezok.otthona.net ezen az oldalon mindent megtalálsz erről a témáról!
Ha késői peteérésed van, akkor annyival később is jön meg a menszi. Ha hosszúak a ciklusaid, az is lehet nincs is peteérés.
Egy ciklus ált 28 nap, 14-ik napon, vagyis középidőben van peteérés. Ha hosszúak a ciklusaid, számolj vissza a mensitől kb 14 napot, és akkor volt kb peteérésed.
Nekem a 24-ik napon volt peteérésem, és ebből született a kisfiam! MIndig is hosszúak voltak a ciklusok, és össze-vissza. Érdemes LH tesztet számolni, ezzel meg tudod mikor volt(van) pé-d!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!