Ha ma reggel indult el a tojásfehérje folyásom, és tegnap este együtt voltunk, akkor van esély, hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 08:42
1/10 anonim válasza:
VAN:-)Mikor volt az utolsó menszid,és hány naposak a ciklusaid?
2/10 anonim válasza:
igen állítólag előtte-alatta kétnaponta jó együttlenni, hajrá!
3/10 A kérdező kommentje:
14én volt a menzim, és általában 28-29 napos a ciklusom.
Szerintetek, lesz valami?
2009. febr. 24. 09:19
4/10 anonim válasza:
1 vagyok.Termékenységi kalkulátor szerint ha 28 napos ciklusaid vannak akkor a pé-d február 28-án lesz!!A tojásfehérjés nyák az elkövetkezendő pé-dnek a jele.Szóval hajrá szombatig még van pár nap és még utána is összejöhet ha addig nem!Itt megtudod nézni,sok mindenre választ kaphatsz nagyon jó ez az oldal!www.Kismama.hu
sok sikert!
5/10 anonim válasza:
Nekem is 15-én volt az utolsó mensim, nekem is ma esett vissza a hőm, és én is abban a szituban vagyok mint te. Este voltunk együtt a párommal, és bizonytalan vagyok, h sikerül e, mivel nem mostanra vártam a peteérésemet, és ha tudtam volna, akk este nem lett volna semmi, csak ma. Érdekes egybeesés:):)Kíváncsi vagyok mi lesz veled is, majd irj!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem sikerül:)
Utolsó válaszolónak: írok, hogy ha lesz valami, sok sikert nektek is!
2009. febr. 24. 10:07
7/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Én Decemberbe hagytam abba a gyógyszer szedést mert szeretnénk gyereket a párommal azóta össze vissza jön meg igy nem tudom mikor van pete érésem mit tegyek?
8/10 anonim válasza:
SZIA.Ebben az esetben a hőmérőzés és a nyák figyelése talán segíthet!
9/10 anonim válasza:
A tojásfehérje nyák után kb. 4 nappal lesz peteérésed,akkor érdemes próbálkozni!
10/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma még fehér sürü volt a nyák mikorra várható tojásfehérje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!