Pozitív lett reggel a tesztem, mára nem vártamPénteken megyek orvoshoz,4hét2naposan fog látni valamit a doki?
Nekem semmit nem látott 4 hét 4 naposan! Szerintem, ha nincs különösebb okod orvoshoz menni, várj még ezzel vagy 2 hetet.
15 hetes km
4 hetesen csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, 5 hetesen pedig még csak petezsák volt. Ebből okulva én is csak a betöltött 6 hét után mennék. Akkor már nagy valószínűséggel szívhang is lesz. Gratulálok! :)
5+5 km
Szia! Először is gratulálok! Ennyi idősen még csak a megvastagodott nyálkahártyát fogja látni a doki, bár ez az én esetemben nem így volt... Azt mondják, hogy 8 mm alatt nem igazán van esélye rendesen megtapadni, nekem pedig 6 mm-es volt... Ennyit a nagykönyvben megírt dolgokról. Amúgy én egyéb ok miatt mentem a dokihoz, az már csak az i-re volt a pont, hogy előtte nap pozitívat teszteltem. Tehát szerintem is felesleges ilyen korán menni, semmit nem fog(sz) látni. Ha kibírod, inkább várj még 2 hetet és utána menj, akkor már sokkal érdekesebb dolgokat fogsz tapasztalni... :))
Boldog babavárást!
12+1 hk
Kedves utolsó! Nekem is csak 5 mm-t láttak :))) Itt meg szinte mindenki azt írja hogy az úgy nem lehetséges :))) Sőt még egy webdokit is megkérdeztem és azt mondta akkor nem vagyok terhes! Hááát valaki tuti hogy tévedett, mert már nő a hasam :)
15 hetes km
ASziasztok!
De jó,hogy ezt írtátok.Tegnap elmentem a dokihoz az sztk-ba..de semmit sem látott.Azt mondta vékony a nxálkashártyám,mert 5,2mm--nem tartja valószínúnek a terhességet,de elküldött a laborba ma reggel kell vinnem.Azt mondta,hogy nem hazudnak a tesztet,bízzunk benne ha tényleg baba,akkor nem méhenkívüli,azért nem látja.Hát én nem tudom..el vagyok keseredve,de egy kicsit talán bíztató amit írtatok a nyálkahártyavastagságról.Délutánra lesz mega a vizelet eredménye...bár jobban örültem volna ha vérvizsgálattal állapítja mega a hcg-t...de azt mondta,hogy ő sztk-s doki így nekik ez költséges,nem engedélyezik,vagy valami ilyesmi.
Kedves Kérdező!
El ne kezdj ugyanazon aggódni mint én :) Én végigparáztam a méhenkívüli terhesség miatt 1 egész hetet, még be is magyaráztam magamnak hogy az egyik oldalam szúr ha köhögök, rettentően paráztam :) Feleslegesen :)
Drukkolok Neked! Délután ugye megírod mi lett az eredmény?
15 hetes km
Kedves 15 hkm! Azért hihetetlen, hogy gyakorlatilag ugyanazt éltük végit. Persze én is végig aggódtam az interneten olvasottak miatt 1 egész hetet...
Kedves Kérdező! Nyugodj meg, mert az idegeskedéssel csak ártasz a babának. A nyálkahártya vastagságot meg felejtsd el. Tényleg! Ne foglalkozz vele, mi vagyunk a legjobb példa, hogy 5-6 mm-es nyálkahártyával is lehet egészséges terhességed... Szóval, fel a fejjel! Várjuk az eredményeket! Szorítunk!
12+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!