Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 43 napon halvány pozitív? Van...

43 napon halvány pozitív? Van esetleg fotód pozitív one step tesztről?

Figyelt kérdés

Most csináltam egy one step tesztet reggeli első pisiből, és egy halvány második csík lett. Mit gondoltok?

Még sosem látszott második csík, pedig másfél éve próbálkozunk. Az első terhességemet egy teszt sem mutatta ki még a 8-ik héten sem, csak az kórházi vérvizsgálat. Lehet, hogy most összejött?

2011. márc. 23. 05:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Sajnos nem tudom felrakni a képet. Csak telefonnal tudok fotózni, amit nem tudok összehozni a számítógéppel. :(

A terhességkalkulátor szerint már 6 hetes vagyok, és csak akkor hiszem el ha terhes vagyok, ha doki mondja, úgyhogy mindenképpen menni akarok. A másik meg, hogy épp költözünk, és tudni akarom, hogy emelhetek-e. :)

2011. márc. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!