Terhes lehetek ha hányingerem van és nő a hasam?
Szia!Drágám!Ha márciusra várod a mensidet,akkor vagy 45 napos ciklusaid vannak,vagy most volt meg tegnap a mensid.
Ha a mensid rendes volt,mint szokott,akkor hogyan lehetnél babás?Én voltam terhes miközben mensiztem,de akkor a mensim kevesebb,hígabb,és alvadékmentes volt.A hányinger ilyen korán még nem jelentkezhet(bár persze mindeki más és más,de még ilyen korán nem taliztam hányós kismamival),a hasad is leghamarabb 6-7 hetesen kezdhet látszani talán,sárgadinnye effekt pedig úgy 5.hónap tájékán.Ha most volt mensid,és esetleg(amit ha rendesen megvolt a vérzés, erősen kétlek) terhes vagy,akkor is max.4,nagy jóindulattal 5 hetes,akkor még hányinger nincs,a has pedig abszolúte nem látszik.Nem ettél puffasztót,nem voltál mostanság influenzás?Gyógyszer,és puffasztó kaják is csinálhatnak puffadást és hányingert,inkább effélékre tippelnék,mint babára.De ha szeretnél babát,akkor ne nekem legyen igazam.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!