Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitivnak számít?...

Ez most pozitivnak számít? Kép lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 22. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is csinálnék másik fajtát, szerintem ez nem egyértelmű.
2011. márc. 22. 20:01
 12/20 A kérdező kommentje:
3 féle tesztet csináltam mindegyik pozitiv lett cska nem erős pozitiv de igen jól kivehető...de közbenmegjött 5 nap késéssel de nemolyan volt mint szokott...és a tüneteket érzem, hányinger , feszítés a pocakomban, érzékeny cicik, fáradtság, stb... ez a teszt meg most készült mensi után 2 nappal...szóval. nem tudom most mi van..de holnap UH :) és remélejük ott van a babóca..... és jó helyen.... drukkoljatok!
2011. márc. 22. 20:14
 13/20 A kérdező kommentje:
amugy a tesztek érdekesek,mert a lányomnál 3 hétig ki sem mutata pedig az uh -n láttuk... a fiamnál meg aznap ahogy elmaradt erősen ott volt a két csik...na de majd holnap okosabb leszek
2011. márc. 22. 20:15
 14/20 A kérdező kommentje:
két hete az uh 18 mm vastag méhnyálkahártyát mutatott megduzzadt méhhel, és tüsző sehol sem volt.. a félidőben kb...
2011. márc. 22. 20:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt mensi napján a clearblue, a függőleges csík csak 1 csík volt így mint neked.

Aztán megjött 2 nap késéssel. Nekem sajnos nem volt baba, valószínű hogy elment.

[link]

De neked drukkolok nagyon, írd meg mi volt az UH-on!

2011. márc. 22. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez nem pozitív! 3 vonalnak kell lenni ez pedig csak 1 kis vékonyka.. Ugyanolyan vastagnak kell lennie mint a kontrollnak.. Sajnálom. :(
2011. márc. 23. 08:35
 17/20 A kérdező kommentje:
Most keszukok a dokihoz mert 2 hete azt mondta van vmi....hat most kivancsi vagyok vajon akkor a 3 fele teszt mind hibas lenne?
2011. márc. 23. 08:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt mensi előtt egy nappal:

[link]

De drukkolok, remélem van babád!

2011. márc. 23. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell 3 vonalnak lennie, illetve kell egy plusznak (egy fuggoleges egy vizszintes) es a kicsi ablakban egy vizszintes, igy 3. Nalad a fuggoleges halvany, de azert latszik. Irsz majd, hogy mi volt?
2011. márc. 23. 14:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Voltam uh n, a doki semmit sem lat csak hogy a menstruacioval levalt a nykh. De a mehem tovabb nott,es ugy feszit nintha menstrualni kellene...nemtudom mivan:(
2011. márc. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!