Pénteken lesz laporoszkopos műtétem!?
Szia!
Nekem is elvan záródva mindkét petevezetőm. Műteni fogják. De nem mondták meg konkrétan, hogy mitől. Azt mondták, hogy lehet folyadékkal van tele. És akkor ki kell venni:(
Szia!Először is had kezdjem azzal, hogy minden rendben velünk, makk egészségesek vagyunk, minden leletem szuper., de, nekem a bal oldali petevezetőmben látott a doki folyadékot!Megműtött egy hónapja, és nem vett ki semmit, azt mondta, hogy összenövésem volt, és most már minden ok, nincs folyadék, nincs semmi átjárható minden.(tavaly augusztusban voltam hsg-n, és akkor is minden ok volt, átjárható voltam akkor is)!Most épp mensim van, de utána azonnal próbálkozunk, hogy mielőbb sikerüljön.
Ne ijedj meg, 3-4nap az egész kórházban, túléled!
De valóban, ha gond van akkor kiveszik a petevezetődet, és akkor csak lombikkal sikerülhet!De ezt előtte, gondolom az orvosod elmondja, nekem mindent elmagyarázott, és a műtét előtt aláírattak velem mindent, hogy beleegyezem, hogy ha valami gond lenne, akkor hozzájárulok e...stb.
Ne félj, bízzál, hogy minden rendben lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!