Halvány pozitiv teszt, ennek ellenére menstruáció, vajon lehet még terhesség?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:13
1/14 A kérdező kommentje:
képet hogyan lehet feltölteni? elküldeném a tesztem hogy vajon tényleg mit láttok...vehető e pozinak
2011. márc. 20. 14:14
4/14 anonim 

válasza:

Töltsd fel a kephostra, ott kapsz egy linket, azt tedd be ide.
5/14 A kérdező kommentje:
Merges vagyok,eltunt a kepa gepemrol:( de medi labbal csinaltam kettot mielott megjott.de terhssegi tunetek vannak..mellbimbo erzekenyseg,emelyges,de most h elmult a mensim gorcsol picit a hasam:(
2011. márc. 20. 18:25
6/14 anonim 

válasza:

Szia!
En nem ismerem ezt a Medi-lab tesztet de ezen az oldalon nagyon sok rosszat olvastam rola,hogy halvany pozitiv lett a teszt es megsem volt baba. Szerintem vegyel egy masik fajta tesztet.
7/14 anonim 

válasza:

Szerintem ha normálisan megjött, akkor nem vagy terhes:(
A tünetek a mensi miatt is lehetnek, inkább arra tippelnék, hogy a teszt volt szar.
8/14 anonim 

válasza:

A medi-lab nekem is pozitív lett 2-szer is,és nem voltam terhes.Próbáld mással,hogy biztos legyél a dologban!
9/14 A kérdező kommentje:
Most vettem clearbluet pozitiv ezis...megprobalok kepet feltenni...
2011. márc. 21. 10:10
10/14 A kérdező kommentje:
Szerdan megyek uh ra...megirom mit latott a doki...voltam ket hete mensi elott akkor igencsak terhesseget mondott a latottak alaphab,csak felek ne m mehen kivuli e. Min szabad hasuri foltmtadek is volt douglasban.mehem is nagyobb volt,tuszo meg sehol
2011. márc. 21. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!