Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor csináljak újabb tesztet?...

Mikor csináljak újabb tesztet? Vagy mikor menjek dokihoz?

Figyelt kérdés

2 napja nem jött meg a menszeszem, (28 napos ciklusra számolva) csináltam teszteket, de mindkettő negatív lett. Februárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, utána megszakítással védekeztünk.

Ciklus 15. napjától 20.-ig alhasi szurkálást, feszülést, derékfájdalmat éreztem. /Első babánál, ez nálam a terhesség jele volt/. Azóta fehér-nyúlós folyásom van, illetve volt 3 nappal ezelőttig.

Már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz, mert eddig (fog. gátló előtt) mindig pontos volt a ciklusom.

S.O.S. Írjatok légyszi!!!

2011. márc. 20. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel most hagytad abba a gyógyszert lehet emiatt késik.. A ciklus közepén pedig szerintem a peteérés miatt fájt a derekad...Csinálj tesztet az a legbiztosabb válasz.
2011. márc. 20. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fog. gátló miatt késhet. Nekem is így volt. Eleinte pontosan megjött, aztán késett. Késés okát és terhességhez hasonló tüneteket nálam a ciszta okozta...sajnos. De kb. 1 hét múlva csinálj még 1 tesztet, és ha az is negatív, akkor javaslom, hogy menj dokihoz!
2011. márc. 20. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbálok türelmes lenni, de olyan nehéz...
2011. márc. 20. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!