2hónapja nem jött meg és csináltam 2 tesztet és mind a kettő pozitívat mutatott. Szerdán elmentem a dokihoz és ő is meg állapította. Délelőtti orvos meg állapította. De az ultrahang pedig nem. Mit csináljak és kinek higgyek?
Kismama vagy!
Lehet, hogy ultrahangon még nem látszik de a 2 teszt is bizonyítja (HCG hormonszinted megemelkedett), hogy bizony babát vársz! :) (Ha csak nem szedsz olyan gyógyszert, mely megemelheti ennek a hormonnak szintjét!) De kétlem.. úgyhogy gratulálok! :)
Ha két hónapja nem jött meg és amúgy viszonylag pontos a ciklusod, akkor az már minimum 8 hetes terhesség, azt már látnia kell a dokinak. Ha mégsem látja, akkor vagy a doki nagyon béna, vagy csúszás van a ciklusodban és a babó még csak nemrég fogant (a pozitív teszt nem téved, pláne nem kettő), ilyenkor nem feltétlenül látszik, nálam így volt, csak annyit látott a doki, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyám, ami lehet baba, illetve lehet mensi előtti állapot. Bár ekkor meg még a tesztem nem volt pozitív.
Akkor van gond, ha tényleg 8 hetes a babó és mégsem látják - ilyenkor alaposabban meg szokták nézni hüvelyi uh-val, nehogy méhen kívül legyen.
Szerintem menj el egy másik dokihoz és nézesd meg, mi újság. Remélem, minden rendben, sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!