Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom hossza változó...

A ciklusom hossza változó fog.gátló után rendszeres volt 4 hónapig, aztán 31,33,35,37 napra jött meg. HA babát szeretnénk gond ez vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz megint hormonokat magadba tomni,kezdd el a cickafark kurát,hidd el rendbe hozza a ciklusaidat.
2009. febr. 23. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az ilyen hosszú ciklus pcos-re utual, amit okozhatott a fogamzásgátló, ne várj hiába csináltass egy hormonvizsgálatot, mert lehet, hogy így nincs spontán peteérésed, a tea is jó, de azért ha komolyan babázni szeretnél én orvoshoz is mennék!
2009. febr. 23. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan sok helyen olvastam már a cickafark kúrát, leírnátok, hogy milyen az? Köszönöm :)
2009. febr. 23. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Mensi utolso napjatol peteérésig cickafarkteát kell inni 2szer naponta,majd pé-töl palástfüteát szintén 2x,egeszen a következö mensiig,vagy a terhesség 12.-ik hetéig.
2009. febr. 23. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.Én 4 évig szedtem fogamzásgátló tablettát rendszeresen, úgy 10 hónapja hagytam abba.Nekem is rendszertelenek voltak a ciklusaim, 32-34 naposak, voltam dokinál, de azt mondta annyira nem lényeges, és tessék most itt vagyok egy pocaklkóval a pocimban!

Sok sikert kívánok Neked a baba projekthez!!

2009. febr. 23. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!