Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar valaki ugy terhes,...

Volt mar valaki ugy terhes, hogy megjott neki es csak abbol vette eszre, mikor mar mondjuk 4-4.5hosan elkezdte erezni a "mocorgasokat"?

Figyelt kérdés
Tehat mintha valaki belulrol megfricskazna a hasfalat, vagy mikor az ideg rangatozik. Erre gondoltam.
2011. márc. 19. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a családban volt olyan. Változó kor után ,elmaradt mensi után (két év),dokihoz fordult a hölgy mert fura érzés volt a beleiben (előtte soha nem esett teherbe),kismama volt. Azóta boldogan nevelik a kései gyermeküket,aki sokat váratott magára. Szóval előfordulhat.....
2011. márc. 19. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Wow, de legalabb lett gyerekuk vegul, ami jo! :)
2011. márc. 19. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan távoli rokonom, aki menstruált, miközben terhes volt. Azt nem tudom, meddig menstruált, de menstruált tényleg.

Szerintem nem is olyan ritka dolog ez.

2011. márc. 19. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Unokabátyáméknál is a változókorban derült ki,hogy babát várnak,addig azt mondták,hogy daganata van a feleségnek,meg kell műteni.Műtét előtti nap derült ki, hogy 5 hónapos terhes.Ez 21éve volt.
2011. márc. 19. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom. Termeszet anya furcsa dolgokat produkal, szerintem biztosan van ilyen, csak nem gyakori. Nekem sokan azt nem hiszik el, hogy rendes, eloirasszeru fogigatlo-szedes mellett volt peteeresem, csak a tuszo nem repedt meg, igy az erett pete nem szabult ki hanem ciszta formajaban novekedett tovabb. Szoval ha nem velem tortent volna, nem hittem el volna talan en sem.

Nekem nagyjabol rendszeresen jon meg, tehat nem napra pontosan. De kb. 2 hete naponta jo parszor elofordul, hogy erzek olyasmit, mint amikor az ember szemhejaban rangatozik az ideg, csak az alhasamban, a mehemben es annak kornyeken. Vekony vagyok, van gyerekem, tehat van gyakorlatom es vereztem terhesen, de nem menstrualtam. Meg rettento sokszor jartam/jarok pisilni. Ma voltam dokinal, o is egybol azt hitte lehet terhes vagyok. Na mindegy valoszinuleg csak hugyuti fertozes fajdalmak nelkul. Csak ugy eljatszottam a gondolottal ,mi lenne ha.... De en ugyse lennek olyan mazlis hogy terhes lennek 2-3-4 honapig es kellemes meglepetes erne.

2011. márc. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!