Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamak van aki 3honappal a...

Kismamak van aki 3honappal a fogantatas elott elkezdte a terhesvitamint szedni?

Figyelt kérdés

ti szedtetek a babatervezes elott honapokkal vitaminokat?

sose szedtem semmilyen tablettat rendszeresen meg egy hetig sem nemhogy honapokig...:D

2010. aug. 17. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 3-4 hónappal előtte kezdtem:Elevitet a 38 hétig, E vitamint+folsavat a 20 hét környékéig,MagneB6-ot is a 38 hétig.
2010. aug. 17. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia, én egy évig szedtem az Elevitet. Aztán mivel nem sikerült összehozni a gyerkőcöt abba hagytam, fél évvel később újra elkezdtem és kb. 2 hónap után teherbe estem, a terhesség végéig szedtem. + amiket még a doki felírt. (folsav, magneb6, vas)
2010. aug. 18. 06:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak a terhesség első heteiben,magne b6 ot,egyébként semmit. Se korábban,se azóta nem szedek semmit,az orvosom nem is javasolta.

Amikor kérdeztem,kell e valami + vitamin,azt mondta:sok gyümölcs,zöldség,tej termék.

Jobb a természetes vitamin.

Igaz,így nem lett egyik gyerekem se 4 kilo feletti "nagy" baba,de teljesen egészségesek.

A magam részéről nem bízok a mesterséges vitamin készítményekben,nem is értem,miért szedi mindenki olyan lelkesen.

2010. aug. 18. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már 8hónappal előtt szedtem, ugyanis addig nem jött a baba, viszont abba hagyni meg nem akartam, mert úgy voltam vele, hogy talán most össze jön. :) Ártani nem ártasz vele, viszont a folsavat azt el kell kezdeni szedni, az a legeslegfontosabb!!!!!
2010. aug. 18. 07:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Fél éve szedek Femibiont, még nincs babám.
2010. aug. 18. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:

3 hónapja szedem a Gravidát, mivel eléggé vitaminhiányos vagyok. Szedek ez mellett még méhpempőt és barátcserjét is.

Hátha összejön...

2010. aug. 18. 08:14
 7/9 eszo ***** válasza:

pár hónapja szedem a folsavat, elevitet..most kezdtem a barátcserjét..

néha iszom calcium+magnézium+multivit. pezsgőtabit..

én ezekben reménykedem!!

2010. aug. 18. 12:01
 8/9 eszo ***** válasza:

ja, és még e-vitamint..

és ritkán vasat:-))

2010. aug. 18. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
A próbálkozás eleje óta szedtem folsavat, pár hét után átváltottam a Femibion 800-ra, 6 hónap után sikerült a baba, azóta is folytatom a Femibiont.
2010. aug. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!