Pár napja majd' leszakad a derekam, de a hátam közepétől felfelé még inkább fáj, ott a lapockám felé. 7 nap múlva nem kéne megjönnie. Ez talán utalhat valami baba dologra már?
Figyelt kérdés
Többször járok pisilni, egész nap ennék, hihetetlen, hogy ma eddig is miket ettem már! :-)) Néha szurkál alul a petefészkem, de nem fáj nagyon.2008. febr. 6. 12:01
1/3 anonim válasza:
Én is éppen ilyen kérdést szerettem volna fel tenni azzal a külömbséggel hogy nekem éppen pont a derekam fáj a többi ugyan az. Még a nem várt mesi napja is.Reméllem babánk lessz .Ez mellett nekem van még sürü folyásom is.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, nekem is van fehér folyásom, csak azt az előbb elfeljtettem leírni. Hát nagyon remélem, h. most végre baba lesz! Mi még csak 1,5 hónapja próbálkozunk. Ti? sok sikert, drukkolok neked is! :-))
2008. febr. 6. 12:18
3/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak az első néhány héten, pl. derék- és alhasi fájdalom, ahhoz hasonló, mint amikor megjön. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet! Sok sikert! (Egy 17 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!