Most a ciklusom 16. napján vagyok és enyhén görcsöl a hasam. Most lehet a peteérésem vagy felfázhattam?
Ez komoly? Húúúú most megilyedtem!Mit csináljak?Mit kéne tennem? Akkor nem is lehet gyerekem? :-(((
Pedig nagyon szeretnénk!!!!!Ma megyek nőgyógyászhoz!Említsem meg neki?És ha azt mondja nem lehet gyerekem???Abba belehalok!Mit csináljak?
Szia, akkor először is NYUGODJ MEG!
Még közel sem biztos, hogy nem lehet gyereked, és pláne nem szabad elkesedned most.
Meg fogja nézni hüvelyi uh.-gal, hogy vannak e érésre váró petéid és ha nincsenek, majd ad egy gyógyszert, ami segíti a peteérést.
Én azt javaslom mindenképp említsd meg neki, hogy nagyon hosszúak a ciklusaid és hogy kb 2-3 hónapig szeretnéd, ha figyelemmel kísérné a ciklusodat.
Sok sikert és kitartást!
Szia! Nehogy pánikba ess! Az előttem válaszolóknak azt üzenem, hogy a hosszú ciklus nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs peteérés! Nekem 40-42 naposak a ciklusaim, mindig is ilyen volt (persze amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor nem) és a dokim is azt mondta, hogy ez még önmagában nem ok az aggodalomra. Hónapok óta hőmérőzök, van ovulációs mikroszkópom is, ovu tesztet is csináltam már, és mind-mind azt mutatja, hogy igenis van peteérésem, csak később mint az átlagnak, kb a 25-28. nap környékén.
Ja és már voltam terhes is, csak sajnos nem maradt meg...
Szóval ne keseredj el, ajánlom neked is az előbb említett módszereket, adhat támpontot ahhoz, hogy mikor érdemes próbálkoznotok! Amúgy mióta tart a babaprojekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!