Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más érzés volt először úgy...

Más érzés volt először úgy szeretkezni minden védekezés nélkül, hogy már élesben ment a baba projekt?

Figyelt kérdés

Milyen volt először, vagy az első alkalmakkor, amikor eldöntöttétek, hogy mostantól nem védekeztek és jöhet a baba? Jobb volt, vagy furcsa?

Mi most állunk előtte!

26/Nő

2011. márc. 17. 23:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon-nagyon jó volt, volt benne valami plusz! :) Nekünk a harmadik próbálkozós hónapban jött össze, bár igazából akkor nem akartunk próbálkozni, mert volt egy bölcsességfog-műtétem, és akkor nem nagyon van kedve az embernek :D... De a Manó azért úgy gondolta, hogy jön ő, viszonylag korai peteérésből, még a műtét előtt megfogant ez a kis Csoda! :)

20 hetes kismama

2011. dec. 30. 08:14
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
én nagyon izgultam.és össze is jött az elsőnél:-)
2011. dec. 30. 09:16
 23/30 A kérdező kommentje:
És milyen érzés volt miután megtudtátok, hogy sikerült? Miután teherbe estetek, szeretkeztetek vagy leálltatok vele?
2011. dec. 30. 11:51
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Az eszméletlen érzés volt, lehetetlen leírni...! :) Meglepődtem, sőt, megdöbbentem, nem számítottam rá, hogy ilyen egyszerűen sikerül, és nem bírtam megülni a fenekemen, csak vigyorogva fel-alá járkáltam. A szex meg nem maradt annyiban, megkérdeztük az orvost, azt mondta, hogy nyugodtan lehet. A 12. hétig kicsit óvatosabbak voltunk, de érdekes, hogy én pl. valamivel jobban is élvezem a vérbőségtől (pedig ezelőtt sem volt akármilyen:D)... :) A 36. hétig lehet a nőgyógyászom szerint, addig még van 15 hetünk, bár lassan már nem lesz olyan kényelmes, de a babó mindent megér! :)
2011. dec. 30. 13:01
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

en teljes mertekig keszen allok az anyasagra ,na jo lehet most csak 70% ,de amint pozitivat tesztele 100% lesz ,az tuti :D

en nem eroltetem annyira a paromnal ezt a dolgot,mind a ketten bennt vagyunk a korban,o majusban 30 lesz,en juniusban 25 ,ugyhogy szerintem nincs mire varnunk :D

o is nagyon szeretne mar kisbabat,de azt nem akarja,h nekem varnom kelljen mig kifolyik ugye....

mi sosem vedekeztunk,a kapcsolatunk elejen volt egy vetelesem,pedig mindketten akartuk a babat!

most csak onfeledten szeretjuk egymast,ha jonni akar a baba,akkor jonni fog! most egymasnak elunk,a pozitiv teszt utan meg harmunknak :D

2011. dec. 30. 22:10
 26/30 anonim ***** válasza:
16%

Wow!

Kedves válaszoló csajok, köszi szépen, amit ide írtatok. Okoztatok vele nekem néhány nagyon kellemes percet (remélem értitek... :))

Ezt a kérdést én tettem fel, ebből minden kiderül: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

Ha közületek van valaki, aki szeretne velem ilyen dolgokról priviben beszélgetni, írjon rám nyugodtan!! :))

2013. márc. 30. 14:11
 27/30 anonim ***** válasza:
47%
Izgi:) Be is talált első alkalommal :D
2013. ápr. 6. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:
80%
Előző vagyok.Mikor megláttam a pozi tesztet totál pánikba estem.Nagyon beparáztam,komolyan gondolkodtam hogy elvetetem,mert én képtelen leszek szülni,meg felelősséggel gyereket nevelni.....:D De ezen nagyon sokan átesnek,ha bevallják,ha nem.Az ősanyák biztosak csak magukban:P
2013. ápr. 6. 16:40
 29/30 anonim válasza:
Gratulálok annak, akik óvszer nélkül szeretkezik. Én soha nem tennék ilyet, mivel nem vagyok olyan mint a legtöbb fiatal, hogy fogom, oszt óvszer nélkül csináljuk. De ha másnak ez jó, akkor csinálja. Csak akkor ne lepődjön meg ha gyerek lesz a végén.
2021. máj. 19. 11:11
 30/30 Kései Sirató ***** válasza:

19!

Te más fogamzásgátlókról nem is hallottál?

2021. máj. 19. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!