Más érzés volt először úgy szeretkezni minden védekezés nélkül, hogy már élesben ment a baba projekt?
Milyen volt először, vagy az első alkalmakkor, amikor eldöntöttétek, hogy mostantól nem védekeztek és jöhet a baba? Jobb volt, vagy furcsa?
Mi most állunk előtte!
26/Nő
Nagyon-nagyon jó volt, volt benne valami plusz! :) Nekünk a harmadik próbálkozós hónapban jött össze, bár igazából akkor nem akartunk próbálkozni, mert volt egy bölcsességfog-műtétem, és akkor nem nagyon van kedve az embernek :D... De a Manó azért úgy gondolta, hogy jön ő, viszonylag korai peteérésből, még a műtét előtt megfogant ez a kis Csoda! :)
20 hetes kismama
en teljes mertekig keszen allok az anyasagra ,na jo lehet most csak 70% ,de amint pozitivat tesztele 100% lesz ,az tuti :D
en nem eroltetem annyira a paromnal ezt a dolgot,mind a ketten bennt vagyunk a korban,o majusban 30 lesz,en juniusban 25 ,ugyhogy szerintem nincs mire varnunk :D
o is nagyon szeretne mar kisbabat,de azt nem akarja,h nekem varnom kelljen mig kifolyik ugye....
mi sosem vedekeztunk,a kapcsolatunk elejen volt egy vetelesem,pedig mindketten akartuk a babat!
most csak onfeledten szeretjuk egymast,ha jonni akar a baba,akkor jonni fog! most egymasnak elunk,a pozitiv teszt utan meg harmunknak :D
Wow!
Kedves válaszoló csajok, köszi szépen, amit ide írtatok. Okoztatok vele nekem néhány nagyon kellemes percet (remélem értitek... :))
Ezt a kérdést én tettem fel, ebből minden kiderül: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Ha közületek van valaki, aki szeretne velem ilyen dolgokról priviben beszélgetni, írjon rám nyugodtan!! :))
19!
Te más fogamzásgátlókról nem is hallottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!