Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más érzés volt először úgy...

Más érzés volt először úgy szeretkezni minden védekezés nélkül, hogy már élesben ment a baba projekt?

Figyelt kérdés

Milyen volt először, vagy az első alkalmakkor, amikor eldöntöttétek, hogy mostantól nem védekeztek és jöhet a baba? Jobb volt, vagy furcsa?

Mi most állunk előtte!

26/Nő

2011. márc. 17. 23:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyan furi volt, de jól furi:)

Tetszett:)

2011. márc. 21. 18:10
 12/30 A kérdező kommentje:
És utána, mitán elment bennetek a párotok, nem volt olyan érzésetek, hogy visszacsinálnátok? Vagy valami hasonló?
2011. márc. 21. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amíg élek szerintem eszembe fog jutni az az este. :) Beszélgettünk korábban is arról, hogy mindketten szeretnénk Kisbabát, mert tart már olyan szinten a kapcsolatunk. Ezzel a kérdést úgymond tisztáztuk. Nem nagyon hoztam fel többet a témát, mivel úgy éreztem, ha netán erőszakoskodom, akkor csak elijesztem Tőle. Úgyis mindketten tudtuk egymás véleményét már. Nem kellett sokat várnom, talán a beszélgetésre egy másfél hónappal, mikor együtt voltunk, egyszer csak Rám nézett a Párom, hogy mi lenne, ha most nem húzna óvszert, annyit válaszoltam Neki félmosollyal, hogy 9 hónap múlva lehet kopogtatna Hozzánk a gólya. Mosolygott és hagytuk az óvszert. A vége az maga a csoda volt, nem tudtam megszólalni sem, csak elkezdett potyogni a könnyem... :):) Talán tényleg tudatilag volt más. Soha nem csinálnám vissza, sőt! Szeretném ezt az érzést legalább még egyszer majd érezni a kis tesónál, de ki tudja lehet hogy akár kétszer is. ;) Júniusra várjuk Angyalkánk érkezését.

Ui: Arra is emlékszem, mikor összejött második hónapban. Csodálatos volt az az este is, és utána valami furcsa nyugalom jött Bennem, hogy megérkezett Hozzánk Ő. :)

2011. márc. 22. 06:42
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Jaj, ne is mondd! Milyen jó volt akkor:) Az,hogy úgy szeretkezhet az ember,hogy nem kell attól parázni,hogy nehogy "baleset" történjen, csodás. Lelkileg. De testileg-lelkileg akkor volt a legjobb,amikor már terhes voltam. Akkor azért fizikailag is adott egy kis plusszt...én érzékenyebb voltam.

Most meg? (10 hónapos ikerbabáim vannak) Hormonos fogamzásgátlást nem alkalmazhatok, a spiráltól félek és szeretnénk még babát (késöbb), a gumit utáljuk,nem megy vele. Marad a helyileg alkalmazandó fogamzásgátlás (pharmatex), ami ugye büdi,folyik,gond van vele és emellett nem túl biztonságos. tehát a teherbeeséstől mindig parázok,főleg,hogy amióta szültem, össze-vissza jön meg...így azt sem tudom mire számítsak hónapról-hónapra. Emiatt sajnos mostanában a szexuális életünk alább hagyott:(

2011. dec. 14. 16:30
 15/30 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Sokkal jobb volt, minden feszültségtől mentes, pedig mi tabival védekeztünk előtte, szóval nem kellett addig sem paráznunk, vagy bűvészkedni a gumival, hogy ne rontsa el a hangulatot. :-)

És meg sem fordult a fejemben, hogy visszacsinálnám. :-)

2011. dec. 14. 16:47
 16/30 Atroposz ***** válasza:
100%
Én utáltam az óvszert így gyógyszert szedtem, jobb volt a szex amikor a gyógyszert is elhagytam, kicsit izgultam, hogy biztos jó döntés volt? Felkészültem az anyaságra?Félév múlva sikerült és azóta sem bántam meg.28+4hkm
2011. dec. 15. 07:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Izgi volt, de eltelt 1,5 év mire teherbe estem
2011. dec. 15. 10:51
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

Én még jobban kívántam a páromat és belül olyan mélységes gyönyört éreztem mint még soha szeretkezés közben. És ez nem csak az első alkalomkor volt hanem utána még kb 1 hónapig minden szeretkezésnél. Most vagyunk az 5. hónapban, még mindig nem sikerült sajnos.

Volt olyan, hogy rámjött a para, hogy oké, tök szép és jó ez, de mivan ha tényleg terhes leszek... :) Ezt akartuk, meg akarjuk most is, de mindig furi belegondolni, hogy ebből ténylegesen egy baba lesz. :)

2011. dec. 15. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az, ha arra gondolok, h lenne egy gyerekem görcsbe randul a gyomrom? Lehet, h az a baj, h 12 órákat dolgozok , s így sem jut időm semmire, nemhogy egy gyerekre. Remelem változni fog ez a helyzet. 25/f
2011. dec. 30. 05:38
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nagyon más volt. Szebb, több, mert ott volt benne egy gyermek ígérete. Túl sokáig mondjuk nem élvezhettük, mindháromszor elsőre teherbe estem. :-)))
2011. dec. 30. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!