Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi, de csak 2-3...

Kiszakadt a gumi, de csak 2-3 perc után vettük észre, ekkor még nem ment el. Terhes vagyok? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tnap lefeküdtünk a barátommal,és kiszsakadt a gumi.Ezt ő később vette csak észre kb.2-3perc után. ekkor még nem ment el de még ahhoz közeli állapotban sem volt,Azt mondja a barátom h szerinte nem vok terhes mert nem ment be olyan ondó ami igazából termékeny csak ilyen előválladék juthatott belém..mert nem ment el..De utána volt pár csepp ondó rajtam amikor megnéztem az ujjammmal,de az csak átlátszó nyálkás folyakék volt...Szerintetek terhes vok??Mit csináljak??A tehességet gyógyszerrel h lehet megszakítani??
2008. febr. 6. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet esemény utáni tablettát vásárolni...
2008. febr. 6. 09:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Eseményutáni tabit lehet kapni.

Egyébként legutóbb mikor mestruáltál, az első napja hányadikán volt, és milyen időközönként vérzel?

2008. febr. 6. 09:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Dec.28 án volt az uccsó menszeszem..Azóta nem volt..De még nem rendszeres..pedig 17 vok..NA mindegy am. köszi a segítségeket!!Pontosan mi a neve a tablettának...?És milyen mellékhatásai vannak...?
2008. febr. 6. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Egyébként az előváladéktól is teherbe lehet esni. Ezt mond meg a barátodnak is.

Vegyél a patikába esemény utáni tabit. A nevét sajna nem tudom.

2008. febr. 6. 09:54
 5/8 A kérdező kommentje:
De még akkor is teherbe lehet esni az előváladéktól ha a legtöbb rész az óvszerben volt és max. csak 2-3 percet volt óvszer nélkül bennem????
2008. febr. 6. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

hogyne, akár másodpercekig van csak benned, és máris megvan-a Te estedben úgy gondolom-baj.

Én kát fajtát ismerek,POSTINOL és RIGESOFT,kb 4-5000ft-ba kerülnek és 2 db tabi van bennük :(

REMÉLEM SEGÍTETTEM ÉS A KÉSŐBBIEKBEN GONDOLKODTOK HAMARABB :D

2008. febr. 6. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nem akarok bekavarni, de legutolsó tudomásom szerint csak orvos irhatja fel. Én kb 2 éve jártam utána a barátnőmnek. Nézz utána valahol, de siess mert asszem 72 órán belül be kell venni!

2008. febr. 6. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi minden üzenetet!!Bevettem a gyógyszert és asszem minden ok!Még lenne 1 kérdésem ,ezek után normális hogy ilyen átlátszó váladék folyik ki belőlem de elég sok...?
2008. febr. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!